logo

Видео маркетинг

В това видео ще търсим отговор на въпроса: Какво да правите с вече готовото видео?

Най-доброто което можете да направите за вашето видео, това е да обедините всички on-line канали коита съществуват. По този начин ще разпространите видеото си възможно най-бързо и ще подсилите ефекта от него. Сега ще обърнем внимание на някои от основните места където можете да качите вашето видео.

Уеб сайт

Говорили сме много и в предишни видеа, че качвайки видеото си на сайта увеличавате престоя на потребителите в страницата ви. Съответно видеото работи за вашия имидж и дава една много добра представа за вашия бизнес. По този начин показвате човешкото лице на вашия бизнес.

Youtube

Логично е имайки видео да си направите и youtube канал, да качите видеото си там.

Реклама

Много важен момент е да подсилите видеото си с платена реклама. В България вече има няколко опции за платена реклама. Възползвайте се от тях ако искате вашето видео да стигне до точните потребители. Рекламата може да се таргетира и да се поставят конкретни задания в зависимот от целите на кампанията ви.

Facebook

Не трябва да пренебрегвате и този канал. И за това сме говорили подробно в предишни видеа – видеото качено във facebook повишава многократно ангажираността към вашите постове, към вашата страница и изцяло към вашата on-line активност.

Google +

Когато качвате видеото си в youtube то автоматично се качва и google + и това помага да се индикирате добре в търсачката google.

И ако с това видео сме ви приближили поне мъничко към идеята за видео маркетинг, то споделяйте, харесвайте, коментирайте и ни очаквайте отново.

Ако това видео ви е било полезно и искате собствено видео свържете се с екипа на media-start.net

За Автора - media-start

Media Start е агенция за интернет маркетинг с фокус върху видео маркетинга. Търсим различни и ефективни решения за популяризиране на бизнеса на нашите клиенти. Правим това чрез видео маркетинг, маркетинг в социалните медии, e-mail маркетинг, маркетинг чрез съдържание и онлайн реклама. Истинската сила идва от обвързването на всички онлайн канали, което води до многократно увеличаване на резултатите. Така цялата стратегия за онлайн комуникации действа като добре сработена машина. Вярваме, че развитието на бизнеса на нашите клиенти води до развитие и на нашия бизнес. Затова целта ни е да постигаме резултати с всяка кампания. В Media Start сме откриватели, вдъхновители на промяната, амбициозни и дейни новатори. Това, което ни отличава най-много, са честността, отговорността и приемането на професията ни като призвание. Затова е важно да бъдем убедени в добрите качества на продуктите или услугите, зад които заставаме. Тези ценности са основата, на която стъпваме, за да дадем максимума от себе си. Станете наш дългосрочен партньор и вижте силата от работата с един различен екип!

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.