logo

Лицеви опори за трицепс

Не забравяйте преди да започнете упражненията да загреете! Лицевите опори са сред най-разпространените домашни упражнения. Макар и прости за изпълнение те биха могли да бъдат доста разнообразни. Днес ще разгледаме опори за трицепс.

Поставете дланите си на пода – тясно на ширината на торса до талията. Насочете пръстите на ръцете си точно напред. Изпънете и стегнете краката и корема си. Сгъвайки в лакътната става лактите минават максимално близо до тялото като го спескате към пода. Поемете въздух, избутайте и издишайте.

Ако не успявате с изпънати кръка стъпете на колене и изпълнете така упражнението.

Упражнения с диета

Упражнението лицеви опори за трицепс е идеално за ежедневно изпълнение вкъщи в комбинация с индивидуална 90 дневна диета. Консултирайте се със специалисти от dietata.com и освен индивидуална диета ще получите и тренировъчен режим изготвен специално за нуждите на Вашето тяло.

Ако желаете изготвяне на индивидуален хранителен и тренировъчен режим, можете да научите повече на dietata.com.

За Автора - dietata.com

Dietata.com предлага информация за всички видове диети, примерни менюта, упражнения за отслабване, успешни истории и изготвя индивидуална безплатен диетичен профил изцяло онлайн. Възползвайте се от възможностите за безплатна консултация на сайта www.dietata.com!

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.