logo

Видео маркетинг

Видео маркетинга е услуга, която все повече се използва в посока продажби и помага за налагане на бранд. Но това което реално липсва в голяма част от видеата е ангажиращота съдаржание. В тази връзка ви предлагаме 8 идеи как да създадете ангажиращо видео съдържание.

1. Клиентите за вас

Най-добрата препоръка, най-добрия комплимент за вашия продукт или услуга винаги ще дойде от устата на един щастлив клиент. Ако имате шанса да съберете тази реколта тя ще се възвърне в пъти и това ще бъде възможно най-силното нещо, което някой може да каже за вас.

2. Качествено видео

Както се приготвяте за първа среща и искате да оставите добро впечатление така и видеото оформя вашия имидж пред клиентите. Хората отиват на сайта, разглеждат визията и решават кои сте вие. Решават дали сте техните хора, дали сте техния бизнес партньор. Постарайте се да имате наистина качествено видео, за да оставите добро първо впечатление.

3. Редактирайте

Включвайте различни елементи, раздвижвайте видеото, изгледайте го критично от начало до край и решете дали има нещо което може да се промени. ако ви доскучава и искате да го спрете то това ще се случи и с хората, които искате да го гледат.

4. Променяйте музикалния фон

Включете няколко различни мелодии. Това ще създаде очакване и хората ще имат интерес на къде ще ги поведете. Комбинирайте внимателно музикалните тонове във вашето видео.

5. Ключови послания

Облечете своите ключови послания в метафори. Използвайте силни и въздействащи думи. такива които говорят на сърцето. Не случайно facebook има един много добър пример – представя се като една мрежа от столове, тъй като столовете събират хората.

6. Сценарий

Използвайте кратък, стегнат и забавен сценарий. Краткия сценарий винаги е добре приветстван.

7. Отпуснете се

Разказвайте истории, бъдете вдъхновяващи, бъдете емоционални. Това определено ще се хареса, защо да не бъдете забавни и шеговити. хумурът винаги разведрява хората и създава едно приятно усещане.

8. Бъдете кратки

Отново наблягам на дължината – постарайте се видеото да бъде кратко. не забравяйте да обърнете внимание на това, че за 30 секунди могат да се кажат изключително многа неща.

Ако това видео ви е било полезно и искате собствено видео свържете се с екипа на media-start.net

За Автора - media-start

Media Start е агенция за интернет маркетинг с фокус върху видео маркетинга. Търсим различни и ефективни решения за популяризиране на бизнеса на нашите клиенти. Правим това чрез видео маркетинг, маркетинг в социалните медии, e-mail маркетинг, маркетинг чрез съдържание и онлайн реклама. Истинската сила идва от обвързването на всички онлайн канали, което води до многократно увеличаване на резултатите. Така цялата стратегия за онлайн комуникации действа като добре сработена машина. Вярваме, че развитието на бизнеса на нашите клиенти води до развитие и на нашия бизнес. Затова целта ни е да постигаме резултати с всяка кампания. В Media Start сме откриватели, вдъхновители на промяната, амбициозни и дейни новатори. Това, което ни отличава най-много, са честността, отговорността и приемането на професията ни като призвание. Затова е важно да бъдем убедени в добрите качества на продуктите или услугите, зад които заставаме. Тези ценности са основата, на която стъпваме, за да дадем максимума от себе си. Станете наш дългосрочен партньор и вижте силата от работата с един различен екип!

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.