logo

От къде да намерим идеи за вашето съдържание за видео маркетинг предназначено за интернет?

Като начало отделете си достатъчно време за brainstorming, съберете колкото се може повече хора и дискутирайте различни идеи. Основно правило нито една идея да не бъде оспорване или осмивана докато тече този процес. Така ще натрупате идеи, които после да реализирате.

Не забравяйте да гледате и видеата на вашата конкуренция. Гледайте ги критично и си мислете какво бихте могли да подобрите ако ги правите вие.

Гледайте и много viral видеа и се опитайте да си отговорите на въпроса как се е стигнало до там, толкова голяма маса от хора да бъде заитересована от тези кратки, ударни видеа и те да обиколят буквално целия свят за изключително кратко време.

Направете интервюта с хората от вашата компания. Нека те да разкажат историята на фирмата, основните ценности. Така потенциалните клиенти ще придобият по-голямо разбиране за това кои сте. Важно е вашата идентичност да бъде показана във видеата.

Смешни, щури, непредвидими, смехотворни видеа предизвикват именно онзи viral ефект за койт оспоменахме по-рано. Бъдете дръзки и направете едно такова видео, за да видите резултата.

Направете и видео което да показва вашия топ продукт. Кой е най-продавания ви продукт, коя е аудиторията, създайте историята и изпратете едно видео послание до машата аудитория.

Разбира се има още изключително много възможности за черпене на идеи. Не забравяйте да се оглеждате, да ги записвате независимо от времето и мястото. Ще видите колко бързо ще генерирате едни добри идеи за още по-добри видеа.

Ако имате нужда от екип, който да реализира вашите идеи или да ви помогне в brain storming-a ние сме на ваше разположение. Свържете се с нас на media-start.net

За Автора - media-start

Media Start е агенция за интернет маркетинг с фокус върху видео маркетинга. Търсим различни и ефективни решения за популяризиране на бизнеса на нашите клиенти. Правим това чрез видео маркетинг, маркетинг в социалните медии, e-mail маркетинг, маркетинг чрез съдържание и онлайн реклама. Истинската сила идва от обвързването на всички онлайн канали, което води до многократно увеличаване на резултатите. Така цялата стратегия за онлайн комуникации действа като добре сработена машина. Вярваме, че развитието на бизнеса на нашите клиенти води до развитие и на нашия бизнес. Затова целта ни е да постигаме резултати с всяка кампания. В Media Start сме откриватели, вдъхновители на промяната, амбициозни и дейни новатори. Това, което ни отличава най-много, са честността, отговорността и приемането на професията ни като призвание. Затова е важно да бъдем убедени в добрите качества на продуктите или услугите, зад които заставаме. Тези ценности са основата, на която стъпваме, за да дадем максимума от себе си. Станете наш дългосрочен партньор и вижте силата от работата с един различен екип!

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.