logo

Лицеви опори

Не забравяйте преди да започнете упражненията да загреете! Лицева опора звучи като нещо познато и лесно. Нека все пак да изгледаме правилата за едно от класическите упражнения.

Поставете дланите си на пода. Насочете пръстите на ръцете си напред или леко навътре. Изпънете и стегнете тялото си. Сгъвайте ръцете в лакътната става и спуснете тялото си бавно до пода. Поемете си въздух, избутайте и издишайте.

В началото може и да срещате известни трудности да изъплнявате упражнението с изпънати колене. Ако е така стъпете на колене и правете опорите по този начин.

Упражнения с диета

Упражнението лицеви опори е идеално за ежедневно изпълнение вкъщи в комбинация с индивидуална 90 дневна диета. Консултирайте се със специалисти от dietata.com и освен индивидуална диета ще получите и тренировъчен режим изготвен специално за нуждите на Вашето тяло.

Ако желаете изготвяне на индивидуален хранителен и тренировъчен режим, можете да научите повече на dietata.com.

За Автора - dietata.com

Dietata.com предлага информация за всички видове диети, примерни менюта, упражнения за отслабване, успешни истории и изготвя индивидуална безплатен диетичен профил изцяло онлайн. Възползвайте се от възможностите за безплатна консултация на сайта www.dietata.com!

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.