logo

Как се изпълнява клек?

Не забравяйте преди да започнете упражненията да загреете! Клека е едно от основните упражнения за пъддържане на добра фигура. Ето и няколко съвета как да го изпълняваме, за да има видим и положителен ефект.

Разтворете хубаво стъпалата си на ширината на раменете, насочете пръстите на краката напред. Представете си, че зад вас има стол и вие сядате на него – бавно сгъвайте едновременно в тазобедрените и коленните стави. Дръжте гърбът си изправен, така че гръбнакът да запази естествените си извивки по време на цялото движение. Следете коленете ви да не се разтварят в страни или приближават едно към друго. Поемете въздух когато клякате и издишайте когато се изправяте.

Упражнения с диета

Упражнението клек е идеално за ежедневно изпълнение вкъщи в комбинация с индивидуална 90 дневна диета. Консултирайте се със специалисти от dietata.com и освен индивидуална диета ще получите и тренировъчен режим изготвен специално за нуждите на Вашето тяло.

Ако желаете изготвяне на индивидуален хранителен и тренировъчен режим, можете да научите повече на dietata.com.

За Автора - dietata.com

Dietata.com предлага информация за всички видове диети, примерни менюта, упражнения за отслабване, успешни истории и изготвя индивидуална безплатен диетичен профил изцяло онлайн. Възползвайте се от възможностите за безплатна консултация на сайта www.dietata.com!

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.