[the_ad id=”5284″]


Облицованата вана придава завършен вид на банята. С блокчета ytong ще облицовате вашата вана бързо и чисто. За разлика от други материали ytong се реже лесно и точно. Можете да му дадете желана форма и след това да го облепите с плочки.

Строителни дейности по облицоване на вана

Нарязаните блокчета се иззиждат с лепила за газобетон. Тук се използват блокчета с дебелина 7,5 сантиметра, които за ваша радост са предварително правилно разкроени. Разхода на материал е малък. Използва се съвсем леко лепило за газобетон за поставянето на 10 блокчета.

Дори нужните за проекта тръби на преливника на ваната не са проблем. В този случай използваме триона за ytong, за да изрежем необходимата дупка в блокчето.

Довършителни работи

С помощта на нивелира нанасяме леки корекции с цел да се постигне гладка повърхност. Така ще се улесни залепването на плочките.

Оставащите отвори се затварят с подходящи парчета.

Ваната вече е облицована и готово за залепване на плочките. Полагаме плътен слой лепило, за да предотвратим евентуалното проникване на вода.

Ако това видео ви е било полезно не се колебайте да потърсите повече информация за газобетонни блокчета на сайта на ytong.

Или разгледайте и останилите видеа на www.kak.bg

За Автора - ytong

Xella International GmbH е една от най-голeмите компании на немския и европейския пазар за строителни материали. Седалището на фирмата се намира в Дуисбург, Германия. От март 2008 г. Xella International GmbH, е част от немския консорциум PAI partners and Goldman Sachs Capital partners. Визия Идеята на XELLA е създаването под един покрив една широка структура на предлагане на всички видове строителни материали с изключение на тухлите, с цел пълно покриване на съвременните изисквания на пазара на строителни материали. Продукти Под името XELLA се обединяват следните търговски марки: - Автоклавен клетъчен бетон YTONG; - Варопясъчни изделия под новата марка Silka; - Строителни системи с марка Hebel; - Пожарозащитни плоскости Aestuver; - Системи за сухо строителство Fermacell; - Топлоизолационна система YTONG Multipor; - Вар и варови продукти с марка Fels.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.