[the_ad id=”5284″]


Подготовка за изграждане на умивалник

И на вас ли ви дотегна от стария умивалник, който само ви пречи? Ytong му придава устойчивост и го превръща в оригинално дизайнерско решение. Да не избързваме обаче.

И тук се започва с оразмеряването. Използват се блокчета ytong с дебелина 15 см. Приготвя се нужната лепилна смес и се нанася.

Строителни дейности

Блокчетата се намазват добре и се поставят на оразмерените и маркирани места мърху основата. С помощта на нивелир блокчетата се хоризонтират и отвесират. След това четири блокчета с дебелина 10 см се слепват заедно с лепило като панел.

Оставяте шедьовъра да съхне 24 часа.  На другия ден с помощта на бормашина се разпробива отвор за сифона. Накрая се поставя мивката върху отвора.

Това е само един от многобройните варианти. С ytong няма граници в областта на интериорното изграждане.

Ако това видео ви е било полезно не се колебайте да потърсите повече информация за газобетонни блокчета на сайта на ytong.

Или разгледайте и останилите видеа на www.kak.bg

За Автора - ytong

Xella International GmbH е една от най-голeмите компании на немския и европейския пазар за строителни материали. Седалището на фирмата се намира в Дуисбург, Германия. От март 2008 г. Xella International GmbH, е част от немския консорциум PAI partners and Goldman Sachs Capital partners. Визия Идеята на XELLA е създаването под един покрив една широка структура на предлагане на всички видове строителни материали с изключение на тухлите, с цел пълно покриване на съвременните изисквания на пазара на строителни материали. Продукти Под името XELLA се обединяват следните търговски марки: - Автоклавен клетъчен бетон YTONG; - Варопясъчни изделия под новата марка Silka; - Строителни системи с марка Hebel; - Пожарозащитни плоскости Aestuver; - Системи за сухо строителство Fermacell; - Топлоизолационна система YTONG Multipor; - Вар и варови продукти с марка Fels.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.