[the_ad id=”5284″]


Подготовка за изграждане на етажерка

С ytong можете не само да строите, но също и да подреждате. Запретнете ръкави и работете по следния начин. Обичайните заподозрени са лепило и блокчета клас 2 и ½ с дебелина 7,5 см. Смесването става с електрическа бъркалка и така се постига добра консистенция на лепилото. Намираме място за подреждане в новата къща и научаваме, че с ytong могат да се правят и етажерки. По отношение на точността тук важат същите критерии както и при строителството. Първият и най-важен въпрос е:

Колко полици са ни нужни – ширина, дълбочина, височина?

И при по-лесните задачи важат същите критерии за падреждане и нарязване на блокчетата. И тук точността е съществена. Правите ъгли са присъщи за етажерките освен ако не строим стил Хундертвасер.

Строителни дейности

Лепилото свързва отделните блокчета с основата и по между им. Етажерките ytong са много стабилни и издържат на натоварване.

Тук обикновеното място за съхранение са превръща в произведение на изкуството. Не е вярно, че ценните книги трябва да се съхраняват само на дървени етажерки. И при това начинание нивелира и дървения чук са неизбежни.

Добре планираната работа върви много бързо, дори и да се върши само от един човек.

 Довършителни ддейности

Както всичко построено с блокчета ytong и тук възможностите са безгранични. Ъглова или заоблена – етажерката може да има произволна форма или структура. Мистрията и триона са най-важните инструменти на майстора. Накрая може дори да се нанесе външно покритие с помощта на бояджийски валяк и вашата нова етажерка е готова.

Ако това видео ви е било полезно не се колебайте да потърсите повече информация за газобетонни блокчета на сайта на ytong.

Или разгледайте и останилите видеа на www.kak.bg

За Автора - ytong

Xella International GmbH е една от най-голeмите компании на немския и европейския пазар за строителни материали. Седалището на фирмата се намира в Дуисбург, Германия. От март 2008 г. Xella International GmbH, е част от немския консорциум PAI partners and Goldman Sachs Capital partners. Визия Идеята на XELLA е създаването под един покрив една широка структура на предлагане на всички видове строителни материали с изключение на тухлите, с цел пълно покриване на съвременните изисквания на пазара на строителни материали. Продукти Под името XELLA се обединяват следните търговски марки: - Автоклавен клетъчен бетон YTONG; - Варопясъчни изделия под новата марка Silka; - Строителни системи с марка Hebel; - Пожарозащитни плоскости Aestuver; - Системи за сухо строителство Fermacell; - Топлоизолационна система YTONG Multipor; - Вар и варови продукти с марка Fels.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.