logo

Как се прави загрявка?

Загрявката е задължително начало на всяка тренировка. Загряването ще подобри подобри физическото ви състояние и ще намали риска от травми, за това не го пропускайте. Чрез него ще подобрите работоспособността и еластичността на мускулите. Предлагаме ви една кратка загрявка, която ще подготви вашите стави и мускули за предсоящите упражнения и ще подобри храненето на тъканите.

Започнете с плавни движения на врата – напред и назад, в ляво и в дясно.  Повторете по няколко пъти

След това направете кръгови движения, за да загреете раменните и лакътните стави. Изпълнявайте по 8-10 повторения в посока.

Застанете в разкрачен стоеж, поемете въздух и наведете тялото. Задръжте в това положение – вдишайте и издишайте. След ванклони като докосвате десен крак с лява ръка и обратното.

Поемете въздух. Наклонете се към ляв крак и издишайте. Задръжте около 5-10 сек. и след това повторете и към десния крак.

За да загреете добре кръста изпълнете кръгове с трупа като тялото минава напред, в страни, назад, отново в страни и напред. Повторете 8-10 пъти и повторете обръщайки посоката на въртене.

Препоръчваме ви да изпълнявате и котешки гръбчета преди и след всяка тренировка.

Упражнения с диета

Упражненията за загрявка са идеални за ежедневно изпълнение вкъщи в комбинация с индивидуална 90 дневна диета. Консултирайте се със специалисти от dietata.com и освен индивидуална диета ще получите и тренировъчен режим изготвен специално за нуждите на Вашето тяло.

Ако желаете изготвяне на индивидуален хранителен и тренировъчен режим, можете да научите повече на dietata.com.

За Автора - dietata.com

Dietata.com предлага информация за всички видове диети, примерни менюта, упражнения за отслабване, успешни истории и изготвя индивидуална безплатен диетичен профил изцяло онлайн. Възползвайте се от възможностите за безплатна консултация на сайта www.dietata.com!

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.