logo

SEO оптимизация представлява on-line маркетинг стратегия за изкарване на вашия сайт в търсачки като google. Дели на две части:

  1. on-site – SEO оптимизация която се случва във вашия уеб сайт. Тук трябва да бъдат покрити предимно технически параметри. На всяка страница трябва да имате:
  • Заглавиеtitle;
  • описание /meta description/ в рамките на 150 символа – представлява обяснение какво се случва на дадената страница.

Резултатите, които излизат в google се взимат от уеб страницата – синьото заглавие е вашия title, а берния текст е вашия meta description. Така, че това условие е почти задължително.

Друго важно нещо за on-site оптимизацията е, че ако искате да излизате по дадена ключова дума можете да излизате по нея само ако тя физически присъства на вашата страница. Например ако искате да излизате с ключова дума “зелени трактори” то цялата страница трябва да е свързана със зелени трактори – заглавието; описанието; в самия текст на страницата трябва да няколко пъти да се споменават зелени трактори; да има снимки на зелени трактори;

  1. offsite – SEO което се случва извън вашия сайт – изграждане на връзки или Link building. Това са връзки от други сайтове които сочат към вашата страница. Тези линкове помагат вашето съдържание да бъде по-готино за търсачките.

Ако това видео ви е било полезно и искате допълнително информация свържете се с екипа на media-start.net

За Автора - media-start

Media Start е агенция за интернет маркетинг с фокус върху видео маркетинга. Търсим различни и ефективни решения за популяризиране на бизнеса на нашите клиенти. Правим това чрез видео маркетинг, маркетинг в социалните медии, e-mail маркетинг, маркетинг чрез съдържание и онлайн реклама. Истинската сила идва от обвързването на всички онлайн канали, което води до многократно увеличаване на резултатите. Така цялата стратегия за онлайн комуникации действа като добре сработена машина. Вярваме, че развитието на бизнеса на нашите клиенти води до развитие и на нашия бизнес. Затова целта ни е да постигаме резултати с всяка кампания. В Media Start сме откриватели, вдъхновители на промяната, амбициозни и дейни новатори. Това, което ни отличава най-много, са честността, отговорността и приемането на професията ни като призвание. Затова е важно да бъдем убедени в добрите качества на продуктите или услугите, зад които заставаме. Тези ценности са основата, на която стъпваме, за да дадем максимума от себе си. Станете наш дългосрочен партньор и вижте силата от работата с един различен екип!

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.