[the_ad id=”5284″]


Изграждане на вътрешна стена.

Подготовка

Преди да започнете изграждането на вътрешни стени първо трябва да почистите добре пода. Ако работа е повече ви препоръчваме да се обърнете към фирма за кърти, чисти и извозва. След това мястото на бъдещата стена се очертава върху пода и върху стените до които ще бъде долепена.

Изолация

Срещу възможната влага се полага изравнителен хидроизолиращ слой от цименто-пясъчен разтвор.

По дължината на връзките със съществуващите стени се залепя допълнителна изолираща ивица от минерална вата. Тя се поставя се с цел подобряване на звукоизолацията.

Изграждане

Идва моментът да се поставят първия ред блокчета, които се хоризонтират и отвесират с помощта на нивелир и гумен чук. За по-здрава връзка на новата стена блокчетата се прикрепят към съществуващата стена с ъглова планка от поцинкована стомана и пирони за клетъчен бетон.

Врата

Рамката за вратата се поставя в желаната позиция. Нивелира се вертикално и хоризонтално. Фиксира се и се зазижда при изграждането на междината стена.

Под тавана се оставя фуга от 1 да 1,5 сантиметра, която накрая се запълва с мотажна пяна. По този начин евентуалното провисване на плочата не влияе на неносещата стена.

Ако това видео ви е било полезно не се колебайте да потърсите повече информация за газобетонни блокчета на сайта на ytong.

Или разгледайте и останилите видеа на www.kak.bg

За Автора - ytong

Xella International GmbH е една от най-голeмите компании на немския и европейския пазар за строителни материали. Седалището на фирмата се намира в Дуисбург, Германия. От март 2008 г. Xella International GmbH, е част от немския консорциум PAI partners and Goldman Sachs Capital partners. Визия Идеята на XELLA е създаването под един покрив една широка структура на предлагане на всички видове строителни материали с изключение на тухлите, с цел пълно покриване на съвременните изисквания на пазара на строителни материали. Продукти Под името XELLA се обединяват следните търговски марки: - Автоклавен клетъчен бетон YTONG; - Варопясъчни изделия под новата марка Silka; - Строителни системи с марка Hebel; - Пожарозащитни плоскости Aestuver; - Системи за сухо строителство Fermacell; - Топлоизолационна система YTONG Multipor; - Вар и варови продукти с марка Fels.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.