logo

Ако с това това видео сме ви запалили за видео маркетинг и искате собствено видео свържете се с екипа на media-start.net

Как да приковете внимание към видеото ви в първите 15 секунди?

Как да направим успешен видео маркетинг

Първите 15 секунди са ключови, за да задържите вниманието на зрителя , защото зрителя има 2 въпроса към вас преди да реши дали ще гледа вашия видео маркетинг:

  • Защо да го гледам?
  • С какво ще ми бъде полезно?

С отговорите на тези въпроси трябва да започнете вашите видеа, за да задържите вниманието до края.

Тази формула обаче не винаги е най-подходящата. В следващата част ще ви дам идеи как да започнете различни типове видеа по атрактивен начин.

  1. Поредица – за да бъде достатъчно атрактивно вашето начало е добре да започнете с кратко обобщение от предишния епизод на вашата поредица. Примерв предишното видео си говорихме за …, а сега продължаваме с … 
  2. Видеа тип как да – добре е в началото да покажете първо крайния резултат, за да може зрителя да се заинтригува да изгледа видеото до край и да види стъпка по стъпка как се стига до този краен резултат.
  3. Шега или закачка – можете да започнете със заковаващи вниманието реакции на хора. След това можете да разкриете самата същност на закачката.
  4. Комични – добре е да започнете с предизвикателни въпроси, за да останат зрителите до край и да намерят отговорите по един комичен начин.
  5. Новини – започнете с най-атрактивната история от вашите новини, а в самото видео да я представите най-накрая. Това задържа вниманието на дрителите, защото те ще искат да стигнат до този момент във видеото в който да видят вашата история.

15 секунди в които искате да привлечете вниманието на зрителя. и от тях наистина зависи дали той ще изгледа вашето видео до край или не. Ако видите статистиката в YouTube ще откриете, че повечето зрители отпадат именно на 15-тат секунда просто, защото тяхното внимание не е привлечено по атрактивен начин.

Ако това видео е било полезно за вас чевствайте се свободни да споделяте, харесвате и коментирате.

Ако имате нужда от екип, който да реализира вашите идеи или да ви помогне в brain storming-a ние сме на ваше разположение. Свържете се с нас на media-start.net

За Автора - media-start

Media Start е агенция за интернет маркетинг с фокус върху видео маркетинга. Търсим различни и ефективни решения за популяризиране на бизнеса на нашите клиенти. Правим това чрез видео маркетинг, маркетинг в социалните медии, e-mail маркетинг, маркетинг чрез съдържание и онлайн реклама. Истинската сила идва от обвързването на всички онлайн канали, което води до многократно увеличаване на резултатите. Така цялата стратегия за онлайн комуникации действа като добре сработена машина. Вярваме, че развитието на бизнеса на нашите клиенти води до развитие и на нашия бизнес. Затова целта ни е да постигаме резултати с всяка кампания. В Media Start сме откриватели, вдъхновители на промяната, амбициозни и дейни новатори. Това, което ни отличава най-много, са честността, отговорността и приемането на професията ни като призвание. Затова е важно да бъдем убедени в добрите качества на продуктите или услугите, зад които заставаме. Тези ценности са основата, на която стъпваме, за да дадем максимума от себе си. Станете наш дългосрочен партньор и вижте силата от работата с един различен екип!

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.