logo

Можем ли да направим видео и с 2 и с 200? Трябва да си отговорите на 3 прости въпроса:

1. Какво трябва да представлява видеото което искате да представя вашия бранд?

Ако искате да популяризация чрез видео маркетинг; представяне на нов продукт по интересен начин или да се отвърдете като лидер на мнение във вашата област, чрез представяна на поредица от образователни клипове – зад това всичко е нужно да стои мисъл, екип, творчески потенциал и хора които да осмислят много добре вашата стратегия.

В този случай ако изберете вашето видео да струва 2 то тогава и ефекта ще бъде 2. Ако решите да акцентирате върху силно послание, добра визия, и въздействаща атмосфере то тогава  ще се наложи да платите 200.

2. Към каква аудитория ще бъде насочено видеото?

Това зависи от вашия продукт. Ако е лъскав и изглежда луксозно нормално е и вашето видео да има същия блясък. То ще бъде насочено към хора, които биха могли да си позволят да го купят.

Ако продукта ви е по-масов. В този случай трябва да стигнете до възможно повече хора, които да го поискат. И в двата варианта няма как да направите видео с 2, защото трябва да осмислите много добре стратегията си.

3. Колко е сложна реализацията на вашия продукт?

Ако искате клипа ви да изглежда като филм, да пресъздава определена обстановка с определена атмосфера, дори с определена композирана музика отново няма как да струва 2.

Ще продължаваме да говорим за видео маркетинга и за това какво точно определя цената на едно видео, а вие продължавайте да следите нашия блог.

Ако това видео ви е било полезно и искате собствено видео свържете се с екипа на media-start.net

За Автора - media-start

Media Start е агенция за интернет маркетинг с фокус върху видео маркетинга. Търсим различни и ефективни решения за популяризиране на бизнеса на нашите клиенти. Правим това чрез видео маркетинг, маркетинг в социалните медии, e-mail маркетинг, маркетинг чрез съдържание и онлайн реклама. Истинската сила идва от обвързването на всички онлайн канали, което води до многократно увеличаване на резултатите. Така цялата стратегия за онлайн комуникации действа като добре сработена машина. Вярваме, че развитието на бизнеса на нашите клиенти води до развитие и на нашия бизнес. Затова целта ни е да постигаме резултати с всяка кампания. В Media Start сме откриватели, вдъхновители на промяната, амбициозни и дейни новатори. Това, което ни отличава най-много, са честността, отговорността и приемането на професията ни като призвание. Затова е важно да бъдем убедени в добрите качества на продуктите или услугите, зад които заставаме. Тези ценности са основата, на която стъпваме, за да дадем максимума от себе си. Станете наш дългосрочен партньор и вижте силата от работата с един различен екип!

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.