logo

Ако имате нужда от екип, който да реализира вашите идеи или да ви помогне в brain storming-a ние сме на ваше разположение. Свържете се с нас на media-start.net

Kак маркетингът чрез съдържание привлича точните клиенти?

Какво представлява маркетингът чрез съдържание

Маркетингът чрез съдържание – това е пътят по който създавате и разпространявате адекватно и атрактивно съдържание. Чрез него вие ангажирате определена група от хора и ги предизвиквате да предприемат определено действие.

Целта на маркетинга чрез съдържание е да привлече точните клиенти чрез създаване на полезно за тях съдържание което ги информира и по този начин се променя тяхното потребителско поведение.

Маркетингът чрез съдържание е част от цялостната маркетинг стратегия. Това е изкуството да комуникирате с вашите клиенти без да им продавате директно като това се случва чрез съдържание което не е рекламно, не е агресивно и не притиска. По този начин когато вие генерирате полезно съдържание помагате на вашите клиенти да направят интелигентен и информиран избор.

Каквито и маркетингови активности да предприемате за увеличиване на вашите клиенти и продажби съдържанието е част от тях – статусите които публикувате в социалните мрежи, видеата които създавате, статиите в блога ви. Важното е това съдържание да бъде качествено и предназначено за точно определена група от хора, за да въздейства маркетингът чрез съдържание  по подходящия начин.

Ако имате нужда от екип, който да реализира вашите идеи или да ви помогне в brain storming-a ние сме на ваше разположение. Свържете се с нас на media-start.net

За Автора - media-start

Media Start е агенция за интернет маркетинг с фокус върху видео маркетинга. Търсим различни и ефективни решения за популяризиране на бизнеса на нашите клиенти. Правим това чрез видео маркетинг, маркетинг в социалните медии, e-mail маркетинг, маркетинг чрез съдържание и онлайн реклама. Истинската сила идва от обвързването на всички онлайн канали, което води до многократно увеличаване на резултатите. Така цялата стратегия за онлайн комуникации действа като добре сработена машина. Вярваме, че развитието на бизнеса на нашите клиенти води до развитие и на нашия бизнес. Затова целта ни е да постигаме резултати с всяка кампания. В Media Start сме откриватели, вдъхновители на промяната, амбициозни и дейни новатори. Това, което ни отличава най-много, са честността, отговорността и приемането на професията ни като призвание. Затова е важно да бъдем убедени в добрите качества на продуктите или услугите, зад които заставаме. Тези ценности са основата, на която стъпваме, за да дадем максимума от себе си. Станете наш дългосрочен партньор и вижте силата от работата с един различен екип!

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.