agleu

8 идеи как да си направим бърза прическа

Здравейте. Аз съм Зори и днес ще ви покажа 8 бързи и лесни прически за коса, които може да направите, когато бързате за среща. Да започнем с най-лесните начини за укротяване на непокорните кичури при пусната коса. Това може да се случи с щипки, които защипват косата, с шнола или с прозрачно ластиче. Тогава фиксирам косата, която искам да бъде вдигната нагоре и едва тогава я закрепям с декоративна шнола. Ще ви покажа един моя любим начин. Той е с еднакви шноли. Първата шнола закрепва косата и я прибира страни от лицето, а втората я повдига. Така и придава допълнителен обемл

При вдигнатата коса можем да я захванем с обикновена шнола или пък опашка. Обикновената опашка може да разнообразите с помощта на обикновени ластичета. Фиксирайте на разстояние на около 4 пръста. Направете дупка и прекарайте останалата част от косата през отвора. В зависимост от дължината на косата можете да сложите едно, две, три или повече ластичета. Ето това е крайния резултат. Може да и придадете повече обем като леко я издърпвате.

Друга лесна прическа е обикновената плитка. Разделяте косата на три равни части. След което поставяте най-равния кичур коса между другите два като преминавате отгоре или отдолу. Винаги вземате най-крайния кичур, поставяте го в средата и след което вземате кичура от другата страна и отново го вплитате в средата. Това е една бърза и лесна прическа, когато закъснявате.

Продължаваме с една също много бърза и лесна прическа, която изглежда много ефектна. Вържете косата на опашка и с помощта на този уред прекарайте опашката през отвор в средата. После затегнете и я украсете допълнително с декоративни елементи. В случая аз съм избрала две диадеми. Може косата ви да бъде и в средната част на главата. Ако нямате подобен уред, може да използвате само пръстите си като направите дупка, през която да изкарате косата.

Други лесни прически са така наречените кокове. За първия вид кок ще използваме няколко по-тънки ластичета, защото ми е по-удобно да пренаредя косата си с тях отколкото с един по-дебел ластик. Фиксирам и получавам желания ефект. Ако имате настроение, може да му добавите и бижу за коса.

Ще ви покажа още една моя любима прическа. Съберете косата си на френски кок. Долната част на главата фиксирате с щипки. Добавяме изкуствената плитка диадема, която се захваща за щипките и така не се изплъзва лесно от косата.

Последната прическа е също много ефективна и лесна. Прическата е по-подходяща за жени, които имат средна дължина на косата, но също може да изглежда красиво и на по-дълга коса. Започнете да правите опашка. На последното премятане на ластика, го оставете по средата. Напъхайте косата в отвор, който ще направите с пръсти. Фиксирайте с фиби. За да ги прикриете , използвайте цвете или някой друг декоративен елемент.

Ако това видео ви е било интересно препоръчваме ви да разгледате всички видеа на agleu 🙂

За Автора - agleu

Привет, аз съм Зори. Моята страст е ученето на нови неща - знания и умения, които искам да споделя с Вас, защото "Sharing is caring" . На вас благодаря Ви за споделеното време, за това, че натискате бутона "харесвам" и за коментарите под всяко видео.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.