bebe

Процедурите могат да бъдат извършени един месец след операция. Тя е бърза и лесна. След процедурата има фино зачервяване, което отшумява на следващия ден.

Лазери за стрии

Сега ще ви разкажа как действат лазерите за стрии и белези. Самата стрия, белег означава разрушаване на кологенни еластичните влакна. От няколко години има изработен лазер, който е одобрен от една от световните здравни организации в Щатите като единствен лазер, помагащ в тази ситуация. Той премахва 50/ 80 % от целулита, което повишава неговата ефективност. Получава се ефект на фотошоп. Изравнява се цвета на белезите. Ако са над повърхността на кожата се заглаждат, а ако са подкожни – се запълват. Резултатите са фантастични. Колкото по-рано се започне толкова по-бърз ще бъде ефекта.

Процедурите са между 3 и 6. Времетраенето на процедурите е от 20 до 40 минути. Най-хубавото е, че не е нужно да се лишавате от нищо. Процедурите се правят целогодишно. Ако лятото ходите на плаж, е хубаво преди и след нея да не се излагате на силно слънце.

Целулит

След раждане се появява и целулит. Това е едно състояние на кожата, където се натрупват мастни депа в определени участъци – ръце, корем, дупе и задни части на бедра. Той може да се премахне чрез антицелулитни процедури, свързани с бързо възстановяване на тялото след раждане. Те са много приятни и безболезнени. Премахват се с помощта на специален уред наречен velashape. Използва се Щатите и най-вече в Холивуд.

Процедури

Процедурата се извършва по следния начин. Лягате на кушетка  и долната част на тялото се минава с крем. Минава се с уреда, който има вакуум и се получава дренаж. Уреда излъчва инфрачервена светлина, която топи мазнината и радио честота, която стяга кожата.

Правят се около 10 процедури, по две на седмица. След това имате пълно възстановяване на тялото, стягане на кожата и премахване на портокаловия вид. Процедурите могат да се извършват през цялата година и нямат противопоказания.

Не се препоръчва единствено при разширени вени, които като цяло младите майки ги нямат. По време на бременността поради хормоналния дисбаланс самите съдове стават много тънки и те се отпускат. Затова има шанс да се появят при хора, които имат слаба кърмена система. При някои се появяват петна, при други – хемороиди, а при трети – разширени вени. Премахват се с лазерна процедура, защото са естетичен дефект и като цяло са се появили след бременността.

В училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ са представени най-основните етапи и особености на бременността, храненето, вредните фактори и двигателният режим при бременност. Бъдещите майки и татковци могат да се запознаят с нормалното раждане, обезболяване на раждането и оперативните методи на родоразрешение. Ще бъдат показани някои основни и леки упражнения за поддържане на добър тонус и настроение, както и съвети за първите и най-важни грижи за бебето. Училището се води от квалифицирани специалисти – акушер-гинеколози, педиатри, акушерки, кинезитерапевти и психолози с дългогодишен стаж, които, разбира се, отговарят и на безбройните въпроси, вълнуващи бъдещите родители.

1 Comment

  • Hosting May 30, 2017 at 11:50 am

    Добрата новина при стриите е, че те дават желания отговор дори и за 1-2 сеанса пулсов лазер и изискват по-малко енергия при работа, спрямо другите белези. Като цяло резултатите са обещаващи, но не абсолютни, като обаче лечението крие и някакъв риск – от една страна от усложнения, от друга – от неуспех.

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.