logo

Как да сготвим фритита с боб и наденица?

Сега ще ви покажа интерпретация на тема най-лесното ястие на света. Това е фритита с боб и наденица. То е вкусно италианско ястие. За да сготвим една вкусна фритата с боб и наденица, ще са ни нужни следните продукти: яйца, които са основния продукт, лук, чушка, боб и сурова наденица. Ще завършим с кубчета кашкавал. Ако искаме ястието ни да ухае още по-приятно ще добавим и Maggie уни сос.

Начин на приготвяне на фритита с боб и наденица

За да приготвим една вкусна фритита с боб и наденица, първо в загретия тиган ще сложим зехтин, нарязан лук и ще ги залея с гореща вода. Водата на лука извря и започна леко да се камелиризира. Сега ще увелича температурата и

ще добавя чушките и надениците. Докато наденицата се готви, ще разбъркам яйцата Ще сложа маги уни сос. Добавям боба и разбърквам.Ще намаля огъня и ще сипя яйцата. Оставам на умерена температура и отгоре слагам купчета кашкавал. Фритата е готова да влезе във фурната, когато се захване яйцето по краищата на тигана и видите съвсем лек розов загар. Течността е само по повърхността на фритата. Загряла съм фурната на горен релутант- около 200 градуса. Ще оставя леко отворена вратата на фурната и ще сложа тигана на горното ниво така че да се подава дръжката на тигана.

Ако тази видео рецепта ви е харесала и мате интерес да научите повече за хубавата кухня посетете сайта на списание меню.

За Автора - Gourmet Publishing

Храната и виното са основата, върху която градим нашата дейност. За нас, в Gourmet, храната и виното са общуване и ритуал, вековна култура и акт на творчество, естетика и интелектуално предизвикателство. Храната трябва да е вкусна, а виното – качествено, и заедно да доставят удоволствие. Пълноценните ястия – приготвени с добри съставки, с щадящи продуктите техники и умело подправени, са апетитни и носят наслада, приятни мигове, хубаво настроение и радост от живота. Едновременно с това храната изгражда организма ни, настроението ни, здравето ни. Хипократ е казал, че лекарството трябва да е храна, а храната – лекарство. Мярката е съществен елемент от правилното хранене и добрия начин на живот. Съчетаването на храната с качествено вино в неголеми количества допринася не само за удоволствието от вкуса и от съпреживяването, но и за едно още по-здравословно хранене. Феноменът на средиземноморската диета е доказателство за това. Виното, тази древна напитка на боговете, е съвършеният партньор на вкусната храна. За нас виното е постоянен извор на професионален интерес и предизвикателство, но и източник на сетивна наслада.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.