agleu

Как да се подготвим за родилното отделение? Част 5 – аксесоари

Аксесоари и необходими предмети за родилното отделение

Днес с вас ще продължим темата за родилното отделение. Ще ви дам съвети кои са най-необходимите предмети, които е хубаво да вземете с вас в родилното отделение. Когато отидете в това отделение, носете със себе си  си зарядни за всички уреди, които сте си взели. Така ще се чувствате по-спокойни и ще ви бъде по- комфортно.  Не забравайте да си вземете и дребни пари или банкноти, ако искате да си купите нещо, от което имате нужда. Също са ви нужи ластици, фиби, книги, списания.

Сигурно ще имате десетки въпроси, свързани с раждането. Затова вземете телефон на консултант по кърмене. Би било добре да имате в родилното отделение телефон на консултант, на който   имате доверие.

По време на първите кърмания в родилното отделение , можете да пиете билкови чайове за кърмачки. Аз пиех този на Hipp, който ми беше препоръчан от една акушерка. Той е много хубав, защото е удобен за използване по всяко време и навсякъде. Необходими ще са ви и еднократни прибори за хранене като чиния, чаша, лъжица, вилица и нож.

Вземете си фотоапарат и правете снимки. Няма да искате да изпуснете да заснемете тези прекрасни мигове на щастие. Вземете нещо със себе си, което ви доставя удоволствие.

Ако това видео ви е било интересно препоръчваме ви да разгледате всички видеа на agleu 🙂

За Автора - agleu

Привет, аз съм Зори. Моята страст е ученето на нови неща - знания и умения, които искам да споделя с Вас, защото "Sharing is caring" . На вас благодаря Ви за споделеното време, за това, че натискате бутона "харесвам" и за коментарите под всяко видео.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.