agleu

Как да си приготвим лесна домашна закуска?

Днес ще ви покажа как можете да си направите лесна закуска. Необходим ви е пакет бутер тесто. Първо си изрязвам кръг от хартия за печене, за да не залепват бутерките за тавата. Днес ще използвам ръчно приготвено сладко, което купих от фермерския пазар, както и ментови ягоди на райска градина. Това е интересна и вкусна комбинация, страхотна за неделните палачинки. След като разстелих листа с бутер тесто, го намазвам със сладко.Навивам на руло и нарязвам на филийки, които са дебели около 1 пръст и пловина или два сантиметра. Нареждам ги в тавата и ги слагам да се пекат в предварително загрята фурна на 180 градуса.
Вторият вариант е за любителите на соленото или така наречените бутерки със сирене. Разстилам тестото и натрошавам сирене. Отново навивам на руло и нарязвам на кръгчета около пръст и половина/ два. Подреждам в тавата и след това разбивам едно яйце. Намазвам с него кръгчетата от бутер тесто със сирене. Накрая поръсвам с едно малко пакетче сусам. Трикът при печене на бутер тесто е тестото ви да е максимално студено и да го слагате в загрята фурна.

Ако това видео ви е било интересно препоръчваме ви да разгледате всички видеа на agleu 🙂

За Автора - agleu

Привет, аз съм Зори. Моята страст е ученето на нови неща - знания и умения, които искам да споделя с Вас, защото "Sharing is caring" . На вас благодаря Ви за споделеното време, за това, че натискате бутона "харесвам" и за коментарите под всяко видео.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.