agleu

Как да се подготвим за родилното отделение? Част 1 – подготовка

Родилно отделение

Днес ще ви разкажа какво е необходимо, за да се подготвите добре  за   родилното отделение. Ще ви дам съвети кои важни неща да вземете със себе си, за да можете да се подготвите добре, когато се настаните в родилното отделение. Ако вземете с вас необходимите неща, докато сте в родилното отделение, ще се чувствате по-спокойни и  дори може това да ви помогне да се адаптирате бързо към новата обстановка..

Родилно отделение. Подготовка

За да се подготвите добре за родилното отделение, би било добре за Вас ако си направите списък с нужните неща. Може да не е много дълъг, но е важно да съдържа най-важните неща, които ще са ви от полза в родилното отделение. Първото от тях е лична карта, за да ви приемат в родилното. По-късно ще ви е нужна и при записване на детето. Помислете добре как искате да се казва и преди това проверете какви са законите. Имайте предвид, че някои имена са забранени в България.

Следващото нещо, от което имате нужда е химикалка. Ще ви се наложи да я използвате не само при попълване на документи, но и на анкети.

Ако това видео ви е било интересно препоръчваме ви да разгледате всички видеа на agleu 🙂

За Автора - agleu

Привет, аз съм Зори. Моята страст е ученето на нови неща - знания и умения, които искам да споделя с Вас, защото "Sharing is caring" . На вас благодаря Ви за споделеното време, за това, че натискате бутона "харесвам" и за коментарите под всяко видео.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.