agleu

Как да се подготвим за родилното отделение? Част 4 – козметика

Списък с необходимите неща за родилното отделение

Днес с вас ще продължим темата за родилното отделение. Във вашия списък е важно да присъства крем лазонах, защото това ще ви помогне да се почувствате по-комфортно. За разлика от другите кремове, този няма нужда от измиване. В родилното отделение е хубаво  да вземе със себе си  и четката и пастата за зъби, както и самобръсначка. Така ние ще се чувстваме по-спокойни. Сапунът, както и душ-гела също са важни, ако искаме да се чувстваме добре. Съветвам ви да ги сложите в хубави мострени формички или в съвсем малки опаковки, за да не заемат място и да не тежат. Много удобно ще ви е, ако ги сложите в несисер, който се разгъва лесно и има закачалка.

Едно от най-важните неща, което ще ви помогне да се чувствате добре в родилното отделене,  е стекче с минерална вода. Не го забравайте, защото то ще ви е нужно, за да се хидратирате. Освен това водата помага на организма да се справи със стреса. Препоръчвам ви да пиете по 3 литра вода на ден, за да имате достатъчна кърма. Съветвам ви да намалите употребата на плодови сокове, защото могат да раздразнят чувствителното му коремче като преминат вашата кърма.

Ако това видео ви е било интересно препоръчваме ви да разгледате всички видеа на agleu 🙂

За Автора - agleu

Привет, аз съм Зори. Моята страст е ученето на нови неща - знания и умения, които искам да споделя с Вас, защото "Sharing is caring" . На вас благодаря Ви за споделеното време, за това, че натискате бутона "харесвам" и за коментарите под всяко видео.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.