[the_ad id=”5334″]


Как да опаковаме с любов?

Днес ще ви покащем как бързо и лесно да опаковате подаръци в къщи:

 • Поставяте подаръка върху предварително изрязано парче подаръчна хартия.
 • Премервате от страни хартията да обкрачва подаръка.
 • С ножица изрязвате излишната част от хартията, така че когато повдигнете хартията тя да достига до средата на страниците.
 • С тиксо прикрепяте от едната страна и след това от другата.
 • След това прибирате на вътре краищата и ги залепвате с двойно лепящо тиксо. Ако не разполаге с двойно лепящо тиксо можете да използвате и обикновенно.

Важното е от никъде да не стърчат ръбове. Имайте предвид, че когато сложите отгоре панделката ще се скрият всички неточности и неравности.

Как да си декорираме нашия подарък?

След като сме готови с опаковката на подаръка е време да окрасим с панделка, за да го подарим с любов.

 • Размотавате от желаната лента и я поставяте върху краищата така, че да се покрият евентуални разминавания или ъгли.
 • Изпъвате, за да бъде линията равна.
 • Накрая я залепяте, за да можете да минете към другата страна.

Можете да сложите лента само от едната страна или да я кръстосате, за да бъде по-красив подаръка. Това зависи от панделката с която разполагате и от желанието и времето ви.

Как да направим панделка тип звездичка?

 • Идеята при тази панделка е да се подгънат крайчетата и да станат на триъгълничета.
 • Защипете получената завъртулка с телбода, за да не се разтваря.
 • Направете три такива еднакви завъртулки. Трябва да бъдат еднакви по размер, за да стоят красиво оформени когато ги кръстосате.
 • Когато сте готови с трите панделки ги намествате една върху друга, така че да се кръстосат.

След като сте готови с трите завъртулки е време да си приготвите така нареченото “коремче” или пълнеж на панделката, за да не стои дупка по средата. Това се прави много лесно. Просто трябва да подгънете лентата и да я залепите с двойнолепящо тиксо. След това отново с двойно лепящо тиксо прикрепяте пълнежа към звездичката. Коремчето се поставя успоредно на най-горната част от трите.

Поставете на гръбчето на панделката двойно лепящо тиксо и я залепете върху подаръка.

Ако все още не сте избрали идеалния подарък можете да го намерите в магазина на “Подари с любов“.

 

 

 

За Автора - Подари с любов

Подари с любов е онлайн магазин за подаръци. Подаръци, направени с любов, които ще оставят качествени спомени и усмивка. Със сигурност ще зарадвате получателя и ще засвидетелствате своето уважение към него, благодарение на персонализираното изживяване. Сайтът Подари с любов е създаден през 2015 година, с цел да предложи на Вас, нашите клиенти, богат избор от продукти за различни поводи и празници. Оригинални или персонализирани подаръци, стенни часовници, забавни престилки с щампа, бутилки с етикет с Ваша снимка или текст, уникални колажи в рамка с Ваши снимки, грамоти и купи с надпис, любовни подаръци, еротични подаръци, игри за порастнали, късмети за различни поводи, рамки със снимка, декоративни бутилки с нестандартна форма с алкохол, гравирани подаръци, чаши за кафе и чай, халби за бира, чаши за алкохол, подаръчни кошници, корпоративни подаръци, шоколадови подаръци, бонбони, подаръци за деца и новородени, подаръчни комплекти на изгодна цена, подаръци за дома, икони, сервизи за хранене, статуетки, романтични подаръци, подаръци за Свети Валентин, 8 март, Великден, Коледа и много други изненади. При нас ще откриете лесно това, което търсите, на изгодна цена и с бърза доставка! Продуктите са лесно достъпни за всеки, без задължителна регистрация през вашия компютър или мобилно устройство. Вече и с опростена система на поръчване. Защото знаем, че сте заети и ценим времето Ви.

1 Comment

 • Hosting May 16, 2017 at 11:31 am

  С няколко прости подръчни материали и обикновена хартия, можете лесно да създадете най-очарователните подаръци. Тя обаче важи с пълна сила в съвременния високотехнологичен свят, когато за една не добре обмислена постъпка може да загубим не само работата си, но и живота си. Ето какво е добре да имате предвид, според Make Use Of, преди да направите следващото си селфи.

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.