logo

Съвети за онлайн маркетинг. Как потребителите използват мобилните устройства при покупка?

Една от водещите компании за онлайн маркетинг Nielson е направила 3 ключови открития как потребителите използват мобилните си телефони за покупка.

Колко време прекарват потребителите, за да търсят информация през мобилните си телефони?

Първото което откриват от Nielsen е, че потребителите прекарват доста време в търсене през мобилните си устройства. Средно 15 часа на седмица е времето което прекрва един потребител и средно 6 пъти посещава мобилни сайтове.

Какви са очакванията на потребителите за локацията на бизнеса?

Второто нещо което откриват е, че локацията е от съществено значение за клиента. Когато даден потребител търси инфо през телефона си той очаква бизнесът да се намира на не повече от 13 километра от локацията в която се намира той.

Колко от хората, проучващи през смартфон, правят покупка и къде се случва тя?

Последното откритие на Nielson е свързано с това, че мобилните устройства повлияват продажбите през различните канали. 93 % от потребителите които правят търсене през мобилните си телефони завършват покупката на продукт или услуга. Въпреки, че говорим за онлайн маркетинг проучването показва, че по-голямата част от тези покупки се реализират във физически магазини.

Ако това видео ви е било полезно и имате нужда от професионален екип, който да се погрижи за вашите комуникации онлайн не се колебайте да се свържете с media-start.net

За Автора - media-start

Media Start е агенция за интернет маркетинг с фокус върху видео маркетинга. Търсим различни и ефективни решения за популяризиране на бизнеса на нашите клиенти. Правим това чрез видео маркетинг, маркетинг в социалните медии, e-mail маркетинг, маркетинг чрез съдържание и онлайн реклама. Истинската сила идва от обвързването на всички онлайн канали, което води до многократно увеличаване на резултатите. Така цялата стратегия за онлайн комуникации действа като добре сработена машина. Вярваме, че развитието на бизнеса на нашите клиенти води до развитие и на нашия бизнес. Затова целта ни е да постигаме резултати с всяка кампания. В Media Start сме откриватели, вдъхновители на промяната, амбициозни и дейни новатори. Това, което ни отличава най-много, са честността, отговорността и приемането на професията ни като призвание. Затова е важно да бъдем убедени в добрите качества на продуктите или услугите, зад които заставаме. Тези ценности са основата, на която стъпваме, за да дадем максимума от себе си. Станете наш дългосрочен партньор и вижте силата от работата с един различен екип!

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.