agleu

Как да си направим цветна тераса?

Сигурно искате да имате красива цветна градина във вашия дом.  Днес с вас ще разберем как да засадим няколко вида цветя.Ще научим през кои периоди е най-подходящо.

Как да засадим цветна градина от лалета

Ако искаме да засадим цветна градина от лалета, са  ни необходими  кашпа, почвена смес и 12 броя луковици. Първо поставяме луковиците в прав ред или ги правим по 8 осем на зиг заг. Поливаме ги с вода и ги оставяме на тъмно и хладно място до пролетта. Така скоро нашата красива цветна градина от лалета ще бъде готова.

Как да засадим цветна градина от нарциси

Ако искаме да имаме нарцисите в нашата цветна градина, също ги засаждаме през този период – септември/ октомври. За тази цел са ни необходими  12 брой луковици и почвена смес. Ако искаме да им се радваме дълго, не бива да забравяме да ги полеем и също да ги оставим на тъмно и хладно място до пролетта.

Ако това видео за цветната градина ви е било интересно препоръчваме ви да разгледате всички видеа на agleu 🙂

За Автора - agleu

Привет, аз съм Зори. Моята страст е ученето на нови неща - знания и умения, които искам да споделя с Вас, защото "Sharing is caring" . На вас благодаря Ви за споделеното време, за това, че натискате бутона "харесвам" и за коментарите под всяко видео.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.