Как да бъдем рационални?

Вашето подсъзнание представлява огромна колекция от мисли и виждания, които са базирани на всичко което е минавало през главата ви през целия ви съзнателен живот. Тези мисли представляват кратки програмки, които подават информация за това как да реагирате всеки път когато се налага да вземете решение. Има още един много важен елемент, който влияе на взимането на решения и това са чувствата.

В напрегната ситуация вашите мисли и вашите чувства определят вашето решение.  Ако трябва да направим аналогия – чувствата ви представляват горивото, а мислите ви представляват посоката. Едното дава съдържание, а другото дава енергията.

Тогава когато вие функционирате на базата на чувства като страх, притеснение, неудобство или срам, асоциираните с тях мисли ви водят в по-голямата част от случаите до взимане на ирационални решения. И това не е добре за вас. Независимо дали тези решения се отнасят за търгуване или за вашия личен живот.


Елиминиране на нежалани чувства

Добрата новина е, че има съвременни техники и подходи чрез които да елеминирате или модифицирате на тези мисли.

Ние в Карол се фокусираме изключително много в тази насока. Работим върху мислите и чевствата си, за да се превърнем в рационални играчи при нашия спекулативен трейдинг. Разбирайки как да направим това ние бихме искали да споделим с вас начина да постигнете този ефект. По този начин вие винаги ще бъдете пред всички останали. Ще се превърнете в рационални хора, които непрекъснато взимат правилни решения. Нещо повече, ще се превърнете в хора, коита са щастливи.

Ако искате да научите повече, за начините чрез които вие можете да работите върху вашите мисли и чувства, потърсете повече информация на:

 

За Автора - Karoll

Карол Капитал Мениджмънт e една от водещите асет мениджмънт компании в България и инвестираме от името на индивидуални, институционални и корпоративни клиенти, които, както в добри, така и в лоши времена, доверяват своите пари на нас. Вече 10 години ние се стреми да предоставяме качествени асет мениджмънт услуги на хиляди клиенти. Създадохме първия фонд в акции в България през 2004-та година и бяхме първите, които дадоха възможност на българина да инвестира на фондовите пазари в чужбина. Нашето обещание пред вас е да ви помогнем да изберете най-подходящото решение относно това какво да правите с парите си и какви продукти и услуги да използвате, за да подсигурите по-добро финансово бъдеще. За да постигнем това, ние си партнираме и с гигант в асет мениджмънт индустрията - Schroder Investment Management. Ние стоим с лице пред клиентите си с нашата гаранция за професионално управление и обслужване. С екип от професионалисти в управлението на пари и обслужването на клиенти, Карол Капитал Мениджмънт ви дава възможност да инвестирате спестяванията си по най-правилния за вас начин: чрез разнообразни взаимни фондове и индивидуално доверително управление. Научете още за асет мениджмънт услугите и открийте по какъв начин най-добре може да защитите парите си от инфлацията и да постигнете висока доходност в дългосрочен период. Свържете се с някой от нашите консултанти.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.