divino

Как да комбинираме чушки със сирене и вино?

Необходими продукти за комбиниране на чушки със сирене и вино

Днес ще ви покажем една вкусна комбинация на чушки със сирене и вино. За да приготвите тази интересна рецепта на чушки със сирене и вино са ви необходими следните продукти:сирене, чушки, чесън, зехтин, босилек за овкусяване и за почитателите на лютото- лютив сос.

Комбиниране на чушки със сирене и вино. Подготовка

Сега да пристъпим към приготвянето на чушки със сирене и вино. Първо натрошаваме сиренето и го намачкваме. Нарязваме чесъна и го прибавяме към сиренето. Следва да нарежем босилека и да го прибавим към останалите продукти. Накрая пълним чушките със сиренето и подправките. Нарязваме ги внимателно и ги подреждаме в чиния. Нашите вкусни чушки са готови.

Както ви казахме в началото на нашето видео, тази рецепта- чушки със сирене и вино- може да се съчетае успешно с вино и да има още по-богат вкус. В този случай чушката може да се съчетае добре с един много обичан български сорт Sovini Blan, защото се намира в нейното съдържание. Но това , което избрах е Sovini green от една българска изба. Това е сорт от Франция и се превежда като сив Sovini. Притежава плътна структура и фин аромат на чушка. Наистина чушката се усеща особено когато виното е приятно охладено. Прави впечатление, че виното е свежо и плътно. Причината да изберем този сорт е заради усещането за приятния аромат на чушка.

 

Ако тази видео рецепта ви е харесала и мате интерес да научите повече за хубавата кухня посетете сайта на списание меню.

За Автора - Gourmet Publishing

Храната и виното са основата, върху която градим нашата дейност. За нас, в Gourmet, храната и виното са общуване и ритуал, вековна култура и акт на творчество, естетика и интелектуално предизвикателство. Храната трябва да е вкусна, а виното – качествено, и заедно да доставят удоволствие. Пълноценните ястия – приготвени с добри съставки, с щадящи продуктите техники и умело подправени, са апетитни и носят наслада, приятни мигове, хубаво настроение и радост от живота. Едновременно с това храната изгражда организма ни, настроението ни, здравето ни. Хипократ е казал, че лекарството трябва да е храна, а храната – лекарство. Мярката е съществен елемент от правилното хранене и добрия начин на живот. Съчетаването на храната с качествено вино в неголеми количества допринася не само за удоволствието от вкуса и от съпреживяването, но и за едно още по-здравословно хранене. Феноменът на средиземноморската диета е доказателство за това. Виното, тази древна напитка на боговете, е съвършеният партньор на вкусната храна. За нас виното е постоянен извор на професионален интерес и предизвикателство, но и източник на сетивна наслада.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.