animation

 

 

Как се настройва звук при програмите за видео монтаж?

Когато пуснете звук на вашето видео в SonyVegas той трябва да се движи в границите на -12 dB до към -6 dB. Ако звукът е извън тези граници той просто няма да звучи добре. ако той е извън посочения интервал на екрана ви ще со появят червени маркери.

Ако решите да регулирате звука винаги го правете от пътеката.

Добавяне на звукови ефекти

Натиснете зеления символ в края на видеото – ще ви се отвори нов прозорец. В него също натиснете зеления символ – отваря се папка със звукови ефекти. Изберете ефект и нетиснете ОК.

Ако искате да научите повече за това как да заснемем качествено видео посетете страницата на  reporteen.bg

 

За Автора - reporteen

Накажи възрастните с добър пример, като се включиш с яка кауза в новия конкурс на Reporteen и може да вземеш 1000 лв, за да я реализираш! Ти си: ученик или ученичка; на възраст между 13 и 19 години; свободен, смел и креативен; Ти имаш желание: да изпробваш как снима твоят телефон, видеокамера или таблет; да бъдеш режисьор на собствените си идеи; да споделиш и защитиш гледната си точка; да спечелиш награда (за да разбереш какви са наградите ще трябва да прочетеш правилата за участие:)) Ще трябва само да: Публикуваш своя видеоклип на тема "Толерантността е..." на специално създадена от нас за целта страница - www.reporteen.bg. ;) Ще се радваме, ако платформата на проекта "Репортийн" се превърне в място, където да споделяш своя опит и идеи, защото тъкмо ТИ носиш позитивното мислене и иновациите!

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.