karoll

Как да си осигурим спокойно пътуване?

В днешното видео ще ви дадем няколко съвета за това как да си осигурите спокойстви по време на пътуване в чужбина. Ще ви запознаем със застраховките отмяна на пътуване и помощ при пътуване

Застраховка отмяна на пътуване

Първо проучете възможностите за застраховка отмяна на пътуване докато подготвяте своята почивка. Тя ще ви накара да се почувствате сигурни, че ще получите вложените суми дори и нещо да ви попречи да заминете на мечтаното пътешествие. Застраховката покрива предсрочно прекратяване и анулиране на пътуването ви. Изключително важно е да знаете, че тази застаховка се сключва в същия ден, в който ще заплатите туристическия пакет от туристическата агенция.

Застраховка помощ при пътуване

Втората важна застраховка се нарича помощ при пътуване или медицински разноски. Тя ще ви накара да се почувствате спокойни при евентуално заболяване по време на вашето пътуване. На вашата полица има изписан телефон на аsistant center, на който може да се обадите, за да получите необходимата ви информация. Третото, което не бива да забравяте е, ако практикувате някакъв вид спорт по време на почивката ви, не пропускайте да го отбележите във вашата полица помощ при пътуване, защото така ще бъдете спокойни за вашето здраве.

Ако това видео ви е било интересно и имате желание да научите повече за застраховките посетете сайта на karoll!

За Автора - karoll

Карол Стандарт е лицензиран застрахователен брокер и осигурителен посредник с над десетгодишна история и мрежа от офиси в над 35 населени места в България. Благодарение на това широко присъствие и като част от финансова група Карол, ние имаме на своя страна изключително ценни познания за финансовия и застрахователния пазар в страната, техните насоки, възможности и рискове. Този опит използваме ежедневно в защита на интересите на нашите клиенти. Брокерът предлага продуктите на утвърдени застрахователни, пенсионноосигурителни и здравноосигурителни компании в България, но същевременно най-често е сред първите партньори на нови за нашия пазар дружества. С професионализма си ние, експертите на Карол Стандарт, Ви помагаме да се ориентирате най-адекватно сред съществуващите застрахователни продукти и осигурителни схеми, а когато е необходимо дори сме готови да участваме в създаването на нови, за да защитим напълно Вашите интереси.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.