как, преводи, легализация

Как се легализира диплома?

Днес ще се запознаем с това как се легализират дипломи за средно или висше образование за чужбина. За да се легализира една диплома трябва да бъде подготвена по следния начин:

  • дипломата трябва да е ксерокопие и да се направи нотариална заверка копие вярно с оригинала при нотариус.
  • След като нотариуса ви завери дипломата трябва да отидете в министерство на образованието, младежта и науката като носите оригинала на дипломата и вече завереното копие. Там ще ви заверят документа с предконсулска заверка.

Тези заверки можете да ги направите вие, упълномощено от вас лице или да ни се доверите на нас като упълномощите наш служител от агенция за преводи и легализация artedoc.

След като сте се снабдили с всички необхидими печати и заверки заповядайте в някои от нашите офиси и ние ще се погрижим за превода и легализацията на вашата диплома.

Сроковете за превод и легализация са от 1 до 9 работни дни в зависимост от желаната от вас услуга.

Ако имате нужда от превод или легализация не се колебайте да се обърнете към artedoc.com за безплатна информация и оферта.

За Автора - artedoc

Агенция за преводи и легализация arte.doc работи с български и чуждестранни клиенти в областта на преводите и може да ви предложи пълен набор от езикови услуги. Разполагаме с над 250 преводачи за общо 35 езикови комбинации. Ето защо можем да преведем вашите лични и фирмени документи от и на всички официални езици на ЕС, както от и на всички балкански езици. Също така имаме опитни преводачи за голяма част от езиците, които се говорят в европейските държави извън ЕС, например руски, украински, норвежки и т.н. В допълнение предлагаме преводи от и на езици, използвани в различни краища на света при личните и деловите отношения. Дори имаме преводачи и за някои от т.нар. екзотични езици, като просто трябва да ни попитате за езика, за който се интересувате. В допълнение към писмените преводи можем да Ви предложим и устни преводи по време на бизнес конференции, бизнес преговори и всякакви мероприятия, които изискват превод на място. Подбираме преводачите си за тези случаи съгласно вашите указания и изисквания.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.