agleu

Как да си направим романтична прическа?

Сутрин се събуждам, изглеждайки по този начин. След като измия косата си, слагам балсам без отмиване и разресвам добре. Започвам с правене на романтична прическа.

Стъпки при правене на романтична прическа

За да си направя красива романтична прическа, махам бретона и разделям косата на две. Разресвам с пръсти косата си. Този вид прическа ще бъде много небрежно романтична плитка. Разделям косата на три части и започвам да правя обикновена плитка като поставям едното снопче коса под другите. Когато е време да сложа едното снопче коса под другите, добавям още от останалата свободна коса. Така процедирам с цялата коса докато стигна разделението на пътя, където спирам да добавям допълнително коса. Тогава сплитам обикновена плитка и закрепям с ластиче.

Сега ще продължа с останалата част от косата. Връщам бритона на обичайното му място и пускам едно снопче коса, което да допринася за небрежен вид към крайната прическа. По същия начин процедирам със сплитането на плитката. Сега е време да сплета двете части на плитката. Махам ластичето и разделям плитката на три снопчета. Сплитам едно снопче докрая на косата. Закрепвам с ластиче и фиксирам с бретона. Нашата прическа е готова.

Ако това видео ви е било интересно препоръчваме ви да разгледате всички видеа на agleu 🙂

За Автора - agleu

Привет, аз съм Зори. Моята страст е ученето на нови неща - знания и умения, които искам да споделя с Вас, защото "Sharing is caring" . На вас благодаря Ви за споделеното време, за това, че натискате бутона "харесвам" и за коментарите под всяко видео.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.