agleu

Как да си направим кафе с масло?

Напитката, която успя да покори Съединените Щати през 2013г., а през 2014 и Европа. Кафе с масло е новото изкушение, което има превъзходен вкус, ободрява и засища до 6 часа. Това ни обещава създателят на бронираното кафе – Дейвид Аспри.

За тази рецепта са необходими чаша прясно приготвено кафе, две чаени лъжички масло с 3 глицерити със средна верига, кокосово масло и една чаена лъжичка органик – краве масло от крави, които са хранени само с трева.

Рецептата е лесна. Като за начало сипете маслото в кафето и разбийте за кратко с миксер или блендър. Насладете се на напитка, която топи мазнините и ви дава енергия. Сега си помислете дали бихте опитали маслено кафе. Ако не обичате кафе, винаги можете да отскочите до магическия свят на Хари Потър, за да опитате маслената бира.

Ако това видео ви е било интересно препоръчваме ви да разгледате всички видеа на agleu 🙂

За Автора - agleu

Привет, аз съм Зори. Моята страст е ученето на нови неща - знания и умения, които искам да споделя с Вас, защото "Sharing is caring" . На вас благодаря Ви за споделеното време, за това, че натискате бутона "харесвам" и за коментарите под всяко видео.

1 Comment

  • Radka Ilieva February 12, 2017 at 1:30 pm

    А чували ли сте за кафе с екстракт от рейши, кордицепс, мака и женшен? В кафето 2 в 1 и 3 в 1 също има кокосова сметана и наистина кафето те зарежда с повече енергия, подобрява концентрацията и работоспособността.Така не само се наслаждаваме на любимата си топла напитка, но в същото време си правим и профилактика на сериозни заболявания, които се дължат на натрупването на токсини в тялото. http://www.kafe-ganoderma.eu/products От 1 пакетче може да се направят 1 или 2 кафета.

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.