agleu

Как да си направим ефектна плитка?

Днес ще ви покажа как да си направите два варианта на тази ефектна плитка. За двата варианта са ви необходими гердан или наниз от мъниста, който да завършва с ринг или с нещо, с което да захванете ластика.

Първи вариант се прави по следния начин. Вземете секция коса и разделете на три части. Закрепете ластичето на един от кичурите и започнете да правите холандска плитка. На практика това е обикновена плитка, но при всяко сплитане добавяте към основния кичур още коса. След като сте прибрали цялата коса, сплетете обикновена плитка докрай и закрепете с ластик долната част на косата като използвате трика, който направихме в началото.

За втория вариант отново взимаме секция коса, но разделете само на две части. Закрепете ластика с наниза за мъниста на една от частите. Този път използвайте наниза като отделен кичур или като трети сноп за плитката без да добавяте коса към него, а само към останалите две части при сплитането. Сплетете докрай и закрепете с ластик. Нашата плитка е готова.

Ако това видео ви е било интересно препоръчваме ви да разгледате всички видеа на agleu 🙂

За Автора - agleu

Привет, аз съм Зори. Моята страст е ученето на нови неща - знания и умения, които искам да споделя с Вас, защото "Sharing is caring" . На вас благодаря Ви за споделеното време, за това, че натискате бутона "харесвам" и за коментарите под всяко видео.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.