agleu

Как да се подготвим за родилното отделение? Част 2 – документи

Продължаваме с темата как да се подготвим за родилното отделение. Днес ще ви разкажа за важните документи, които да вземете със себе си в родилното отделение.

Важни документи, които да вземете със себе си в родилното отделение

Когато се настаните в родилното отделение, вземете със себе си документите от лекаря. Те са важни документи и ще ви помогнат да се чувствате по-спокойни. Например това е карта за наблюдение на бременна, изследвания през периода на бремеността, направление за хоспитализаци, изследването за кръвна група и резос фактор. Ако искате да не с епритеснявате излишно и да се чувствате спокойни по време на вашия престой в родилното отделение, съхранявате тези документи в отделни джобове в папка. При попълване на формулярите, които сте си взели, не искате да подпишете някоя клауза, не може да стартира клиничната пътека по здравна каса. Най-добре за Вас е да се запознаете с тях предварително. Има дни на отворените врати в болницата, която ще бъдете. Запознайте се с обстановката и помолете да ви дадат комплект от документите и ги разгледайте добре вкъщи. Хубаво би било да ги попълните, но ако не го направите, поне ще знаете какво е съдържанието.

Ако това видео ви е било интересно препоръчваме ви да разгледате всички видеа на agleu 🙂

За Автора - agleu

Привет, аз съм Зори. Моята страст е ученето на нови неща - знания и умения, които искам да споделя с Вас, защото "Sharing is caring" . На вас благодаря Ви за споделеното време, за това, че натискате бутона "харесвам" и за коментарите под всяко видео.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.