agleu

Как да постигнем домашен уют?

Има някои неща, които правят дома или мястото, на което се намираме, по-уютно. Едно от нещата са домашните чехли. Топли пантофи или чехли могат да те накарат да се чувстваш комфортно, като у дома си. Домашен халат или топло одеяло също могат да те стоплят и да те накарат да се почувстваш добре. Друго нещо, което създава домашен уют, е чаша горещо какако или шоколад. Миризмата на домашно сготвена супа или печащ се сладкиш също могат да допринесат за домашия комфорт.
Едно от нещата, които ме успокоява след напрегнатия ден, е да си пусна сериала приятели. Още нещо, което ме кара да се чувствам щастлива у дома, е , че мога да правя каквото искам на пода. Дори в студентските си години обичах да уча на пода.
Последното нещо, което ме успокоява и ми създава уют, е официалната пижама. Тя задължително върви с нощна лампа. Приглушената светлина допринася още повече за моето ведро настроение.

Ако това видео ви е било интересно препоръчваме ви да разгледате всички видеа на agleu 🙂

За Автора - agleu

Привет, аз съм Зори. Моята страст е ученето на нови неща - знания и умения, които искам да споделя с Вас, защото "Sharing is caring" . На вас благодаря Ви за споделеното време, за това, че натискате бутона "харесвам" и за коментарите под всяко видео.

1 Comment

  • Glenn June 2, 2017 at 1:57 pm

    Смесихме цвета на канела с ванилия. Направихме микс от какао с ванилова захар и ягодов шербет. Странно е как, гледайки снимки на храна, човек може да се вдъхнови да направи вкусен интериор. Да използва и да се вдъхновява от цветовете на подправките и храната.

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.