animation

5 фактора за избор на университет в чужбина

Ние от COVENTRY university знаем колко трудно е да се вземе едно толково важно решение в живота, за това сме ви подготвили 5 важни точки които трябва да вземете под внимание когато избирате университет.

1. На първо място е подготовката за успешна бъдеща кариера.

Подготовката за успешна кариера заема централно място при разработването на програмите и съдействието, което предлагаме.

Поставяме акцент върху уменията за професионална реализация на своите студенти и провеждаме редица водещи инициативи, които помагат на завършилите да си намерят работа. Повечето ни курсове предлагат и възможност за кандидатстване за трудови стажове.

Според статистиката за реализация на завършващите висше образование от 2013 г абсолвентите на Covantry university имат 94 % шанс за наемане на работа или продължаване на обучението.

2. На второ място поставяме методите на преподаване

Отличното преподаване е в центъра на всичка което правим.

За нас качеството на преподавене е от изключителна важност. Ето защо увеличаваме максимално приемното време на преподавателите и инвестираме в отличен академичен персонал, за да поддържаме по-голямо съотношение между броя на служителите и студентите. Осигуряваме на студентите динамично, интерактивно, вдъхновяващо и завладяващо преподаване.

Според националното студентско проучване от 2014 г Covantry university е на първо място в класацията за преподаване сред британските университети.

3. На трето място е учебната програма

В Coventry University Учебната програма е в основата на академичните ви занимания. Колегите ви и преподавателите, които водят съответната дисциплина, представляват една образователна общност, към която се присъединявате. Имате личен наставник, който се грижи за вашето участие в програмата и следи редовно академичния ви напредък.

Стремим се да ви предоставяме възможности да пролагате знанията си на практика чрез разрешаване на реални проблеми на бизнеса.

В проучването за взаимодействие между висше образование и безнес за 2009 – 2010 г Ковънтри University е посочен като номер 1 сред британските университети за сътрудничество с работодателите.

4. На четвърто място е космополитното образование

Елате сред възпитаници от цял свят в една световна общност. Ние насърчаваме всички студенти на Coventry University да имат глобално отношение към образованието. Работодателите споделят с нас, че предпочитат да наемат зъвршващи, които имат международен опит и внасят глобален акцент в работата.

Центърът за глобално сътрудничество предлага възможности за учене или работа в чужбина. Можете да придобиете международен опит, умения и качества, които да ви помогнат да се реализирате в международна среда.

Според световната класация на университети за 2013 година Coventry University се нарежда след първите 4.

5. На пето място поставяме развитието на инициативност и предприемачески умения

Работодателите ценят инициативните млади специалисти с нюх към иновациите, творческата нагласа и умения за успешно осъществяване на нови идеи. Предприемачеството е залегнало в начина на преподаване и в характера на служителите ни. Разполагаме с многократно награждаван технологичен парк, в който наблягаме на развитието на иновативни, проспериращи, основани на знанието фирми.

За Автора - Coventry University

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.