karoll

Как да изберем гражданска отговорност?

 Автомобилният трафик е изключително натоварен, особено по време на празниците. За да се чувствате спокойни по време на шофиране, можете да направите застраховка гражданска отговорност. Тя е много важна и може да ви улесни при каране на вашия автомобил.

Съвети при сключване на застраховка гражданска отговорност

Днес ще ви разкажем за най-важните неща при сключване на този вид застраховка.Ако сключвате застраховка авто каско, проверете внимателно отстъпките, които дават застрахователните компании при сключване на застраховка гражданска отговорност. Освен това ако пътувате в чужбина, проверете дали застраховката ви авто каско има разширение на териториалния обхват. Това се получва при комбиниране на застраховката авто каско с гражданска отговорност на същата компания. Надяваме се, че днешното ни видео ще ви помогне при пътуване с вашия автомобил.

Видео ви е било интересно и имате желание да научите повече за застраховка гражданска отговорност посетете сайта на karoll!

За Автора - karoll

Карол Стандарт е лицензиран застрахователен брокер и осигурителен посредник с над десетгодишна история и мрежа от офиси в над 35 населени места в България. Благодарение на това широко присъствие и като част от финансова група Карол, ние имаме на своя страна изключително ценни познания за финансовия и застрахователния пазар в страната, техните насоки, възможности и рискове. Този опит използваме ежедневно в защита на интересите на нашите клиенти. Брокерът предлага продуктите на утвърдени застрахователни, пенсионноосигурителни и здравноосигурителни компании в България, но същевременно най-често е сред първите партньори на нови за нашия пазар дружества. С професионализма си ние, експертите на Карол Стандарт, Ви помагаме да се ориентирате най-адекватно сред съществуващите застрахователни продукти и осигурителни схеми, а когато е необходимо дори сме готови да участваме в създаването на нови, за да защитим напълно Вашите интереси.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.