logo

Как да говорите с клиентите на един език?

Какво е ключово послание? Защо са важни и как да ги използваме ефективно? Кои въпроси ще ви помогнат при създаване на работещи послания? Как да разпалите любопитството на вашите клиенти?

Ключови послания

Не винаги можем да контролираме комуникацията, но ключовите послания можем. Те са есенцията на вашата комуникация, ядрото на вашата гледна точка. Посланието е съобщение което искаме нашите потребители да запомнят и на което да реагират. Едно добро ключово послание предизвиква любопитство, а любопитството води към действие.

Има един екзистенциален въпрос на който отговаряйки си може да си помогнете за направа на едно ефективно ключово послание:

Какво искам моите потребители да знаят, мислят и коментират?

Ще ви дам няколко конкретни съвета за подготвянето на вашите ключови послания:

  • стегнати – избягвайте да използвате жаргони и акроними
  • кратки – всяко послание трябва да бъде от едно изречение в рамките на 10-15 секунди.
  • таргетирани – отправете ги към конкретна целева група и включете вътре конкретен призив за действие.
  • позитивни – говорете за нещата които можете да направите.

Ключовите послания са изключително важна част от комуникацията и за това те трябва да бъдат достъпни и лесно запомнящи се от клиентите.

Ако това видео ви е било полезно и искате собствено видео свържете се с екипа на media-start.net

За Автора - media-start

Media Start е агенция за интернет маркетинг с фокус върху видео маркетинга. Търсим различни и ефективни решения за популяризиране на бизнеса на нашите клиенти. Правим това чрез видео маркетинг, маркетинг в социалните медии, e-mail маркетинг, маркетинг чрез съдържание и онлайн реклама. Истинската сила идва от обвързването на всички онлайн канали, което води до многократно увеличаване на резултатите. Така цялата стратегия за онлайн комуникации действа като добре сработена машина. Вярваме, че развитието на бизнеса на нашите клиенти води до развитие и на нашия бизнес. Затова целта ни е да постигаме резултати с всяка кампания. В Media Start сме откриватели, вдъхновители на промяната, амбициозни и дейни новатори. Това, което ни отличава най-много, са честността, отговорността и приемането на професията ни като призвание. Затова е важно да бъдем убедени в добрите качества на продуктите или услугите, зад които заставаме. Тези ценности са основата, на която стъпваме, за да дадем максимума от себе си. Станете наш дългосрочен партньор и вижте силата от работата с един различен екип!

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.