[the_ad id=”5509″]


Как да се отървем от болките в кръста?

Ако страдате от болк в кръста сигурно вече ви е писнало от … доктори … масажисти … инжекции … хапове … Положението си оправя за известно време и после пак …

През последните години се забелязва и все по-голямото влиянеие на алтернативната медицина в тази насока. Днес ще ви представим принципа на действие на масажното легло Migun. Положителния ефект върху проблемните зони в гръбначния стълб се осигурява от дълговълновото инфрачервено топлинно излъчване на вътрешните масажорни глави. Тези инфрачервени глави стимулират биологично активните точки по цялата дължина на гръбначния стълб и по този начин стимулира нервните окончания и отпуска мускулите. Топлинното въздействие и точковия масаж помагат да се намали нервно-мускулното напрежение и да се увеличат собствените сили и възможности на организма. В резултат на този точков масаж се премахва прищипването и притискането на нервните окончания и се възстановява нормалната подвижност на гръбначния стълб.

Какво представлява терапията с точков масаж и нагряване

Един от най-старите източни методи за лечение – болния участък на тялото се подлага на постоянен еднообразен натиск и по този начин се подобрява кръвоснабдяването, което довежда до оздравяване и предпазване от други заболявания. Топлинната енергия на инфрачервените лъчи прониква в кръвта и подобрява метаболизма и усилва всички функции на организма. Изследванията на много съвременни учени, доказват че такова въздействие на организма забележимо увеличава количеството на червените и бели кръвни телца в кръвта и подобряват кръвообращението.

Влияние на дълговълновото инфрачервено топлинно излъчване

Инфрачервеното излъчване – това е област от електромагнитния спектър, намиращ се в диапазона между дълговълновия участък на червения видим цвят И (0,74 мкм) и късовълновото излъчване (2000 мкм).

Инфрачервеното излъчване е намерило широко приложение в медицинската практика. Нефритните масажорни глави в масажното легло Мигун произвеждат дълговълнови инфрачервени вълни. Резултата от тяхното въздействие е нагряване в дълбочина, самоочистване, контрол на течностите, неутрализация на вредните вещества в организма на човека.

Ако това видео ви е било полезно можете да откриете допълнителна информация на страницата на Буба Релакс във фейсбук.

За Автора - БУБА Релакс

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.