karoll

Как да запазим финансова стабилност при бедствия? Застраховка на имущество

Ще запомним лятото на 2014 година с бедствията- наводненията във Варна, градушката в София. Тези катакизми унищожиха много имущества и накараха хората да съжаляват, че не са си направили застраховка. Затова ще ви дадем няколко съвета за застраховане при такива случаи. Първият от тях е да сключвате застраховки и да се замисляте за тази възможност, защото те ще ви помогнат да се чувствате сигурни за вашата финансова стабилност.

Една от най-важните застраховки е тази за живот и злополука. Застраховайте дома си, който сте изградили с толкова много усилия. В България близо 90 % от населението има собствено жилище, а само 10 от тях са застраховани. Не забравайте и да се погрижите за своя автомобил. Дори и да имате застраховки, би било добре да направите и няколко превантивни мерки, за които ще ви разкажа сега. При буря или наводнение, преместете предметите с по-сантиментална стойност на по-високи нива в жилището си и изключете електроуредите като ги преместите на по-високи места в жилището си. Приберете домашните си любимци вкъщи и преместете колата си на по-високо място в района. Никога не шофирайте по време на буря, защото само две капки вода са необходими, за да преобърнат вашия автомобил.

Ако това видео ви е било интересно и имате желание да научите повече за застраховките на имущество посетете сайта на karoll!

За Автора - karoll

Карол Стандарт е лицензиран застрахователен брокер и осигурителен посредник с над десетгодишна история и мрежа от офиси в над 35 населени места в България. Благодарение на това широко присъствие и като част от финансова група Карол, ние имаме на своя страна изключително ценни познания за финансовия и застрахователния пазар в страната, техните насоки, възможности и рискове. Този опит използваме ежедневно в защита на интересите на нашите клиенти. Брокерът предлага продуктите на утвърдени застрахователни, пенсионноосигурителни и здравноосигурителни компании в България, но същевременно най-често е сред първите партньори на нови за нашия пазар дружества. С професионализма си ние, експертите на Карол Стандарт, Ви помагаме да се ориентирате най-адекватно сред съществуващите застрахователни продукти и осигурителни схеми, а когато е необходимо дори сме готови да участваме в създаването на нови, за да защитим напълно Вашите интереси.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.