logo

 

В това видео ще говорим за съгласуваност на бранд елементите. Ще ви дам няколко отправини точки с които да подобрите визията на своя youtube канал. Нашия интерес е това видео да достигне до повече бизнеси, които искат ефективен и различен маркетинг.

Всички елементи в канала трябва да бъдат съгласувани. Сходни цветове ли сте използвали? Едни и същи шрифтове ли използвате? Едно и също послание ли комуникирате на всякъде? Това включва хедъра, иконата на канала, описанието на канала, трейлъра, описанието на трейлъра и видеата сами по себе си.

Много е важно всички тези инструменти да бъдат обвързани и съгласувани. По този начин те ще подкрепят бранда, който комуникирате в своя канал.

Насоки за youtube видео маркетинг

Давам ви няколко отправни точки върху които може да поработите и които могат да ви помогнат да подобрите представянето на своя youtube канал .

  • прегладайте дизайна на канала си през призмата на потребител, който го вижда за първи път. Вероятна този човек е гледал 1-2 ваши видеа, но знае много малко за вас. Какво комуникира канала ви на този човек?
  • покажете канала си на няколко приятели, които не са много запознати с него и поискайте тяхната обратна връзка.Използвайте отговорите им, за да помислите и да направите нужните подобрения.

Ако с това видео сме ви приближили даже със сантиметър към идеята за видео маркетинг, то чувствайте се свободни да го коментирате, споделяте и харесвате.

Ако това видео ви е било полезно и искате собствено видео свържете се с екипа на media-start.net

За Автора - media-start

Media Start е агенция за интернет маркетинг с фокус върху видео маркетинга. Търсим различни и ефективни решения за популяризиране на бизнеса на нашите клиенти. Правим това чрез видео маркетинг, маркетинг в социалните медии, e-mail маркетинг, маркетинг чрез съдържание и онлайн реклама. Истинската сила идва от обвързването на всички онлайн канали, което води до многократно увеличаване на резултатите. Така цялата стратегия за онлайн комуникации действа като добре сработена машина. Вярваме, че развитието на бизнеса на нашите клиенти води до развитие и на нашия бизнес. Затова целта ни е да постигаме резултати с всяка кампания. В Media Start сме откриватели, вдъхновители на промяната, амбициозни и дейни новатори. Това, което ни отличава най-много, са честността, отговорността и приемането на професията ни като призвание. Затова е важно да бъдем убедени в добрите качества на продуктите или услугите, зад които заставаме. Тези ценности са основата, на която стъпваме, за да дадем максимума от себе си. Станете наш дългосрочен партньор и вижте силата от работата с един различен екип!

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.