автор статия

Kak.bg е платформа за безплатни видео съвети, развиваща се благодарение на авторите, които споделят своите знания и опит с нашите читатели. Ако ти се експерт в дадена област и искаш да се популяризираш или просто да споделиш своето знание, kak.bg ще публикува твоето видео или статия.

Не е задължително да имате блог или сайт, за да станете гост-автор, просто бъдете креативни и полезни. В замяна на това, ние ще популяризираме дейността ви или самите вас пред нашата аудитория.

Презентиране на автор

Всеки автор получава свой собствен профил с име, снимка, описание и контакти. Всяка статия се публикува от името на автора и профила  му се поставя под нея.

Освен това Kak.bg се ангажира да разпространи всяка твоя статия до максимално много читатели.

Какво търсим като съдържание?

Kak.bg държи на качественото съдържание за това всеки материал който публикуваме трябва да отговаря на следните условия:

  • Практически насочени съвети.
  • Автора да има опит в дадената област.
  • Добре структурирано и разбираемо съдържание.

На какво държим като видео?

Няма значение дали видеото ти е професионално заснето или е просто Powerpoint презентация, важното е да представя качествено и практически насочено съдържание 🙂

Ако искаш да си направиш сам качествено видео можеш да научиш много тънкости в нашата видео рубрика. Винаги можеш да разчиташ и на подкрепа от нашите експерти.

За корпоративни клиенти можем да предложим и професионално заснемане на изключително изгодни цени.

На какво държим като статия?

Както вече споменахме за нас най-важно е качественото и практически насочено съдържание. Ако имаш познания в дадена област и можеш да пишеш интересни статии ние сме готови да ги популяризираме дори и да не са под формата на видео.

Колкото по-конкретна и фокусирана е вашата статия, толкова по-добре – така ще избегнем генерализирането и общите приказки.

Разбира се основните ни изисквания са: грамотно написани статии отговарящи на тематиката на сайта, минимум 90–95% уникалност и 300-400 думи. Ако текстът е по-дълъг от 1000 символа, е възможно да го разделим на две части.

Да започваме работа 🙂

Ако имаш желание да заснемеш видео или вече имаш готово, пиши ни на kak@kak.bg.