маркетинг съдържание реклама

Както всички знаем маркетинга чрез съдържание (content marketing) придобива все по-голяма сила в световен мащаб. След промените в алгоритмите на google оптимизаторите започнаха да търсят по-„натурални“ начини за набавяне на връзки. Това е и причината за бума на маркетинга чрез съдържание – безплатно предоставяне на полезна информация.

Защо да се рекламираме чрез маркетинг на съдържанието?

Създаването на уникално и полезно съдържание е от изключителна важност ако искате да се развива успешно в дългосрочен план. Маркетингът чрез съдържание е може би най-добрата дългосрочна стратегия.

Практически насочените статии представляват  “евъргрийн” съдържание, защото никога не остаряват. Този тип съдържание ще продължи да ви носи трафик вечно, то никога не губи стойност, което го прави идеалната дългосрочна инвестиция.

Защо да изберем kak.bg?

Създаването на полезно съдържание е най-важната стъпка, но сама по себе си тя не е достатъчна. Публикуването на статията във вашия сайт не означава, че тя ще се класира автоматично добре в търсачките. Следващата стъпка е да доставим нашето уникално съдржание на точната аудитория. Рекламата в google и facebook е задължителна за всеки бизнес, но струва много пари.

Ето защо kak.bg разработи продукт, който да бъде от полза както за потребителите така и за бизнеса. Ние събираме качествени и практически насочени видеа, които да бъдат от полза за хората търсещи решение на даден проблем.

За да възнаградим създателите на тези видео съвети ние им гарнтираме трафик и висока гледамост чраз следните маркетинг инструменти:

  • Рекламиране на видеото по ключов думи.
  • Таргетирана банер реклама в партньорски сайтове.
  • Споделяне в социалние мрежи в страните на kak.bg и други тематични партньорски страници.

Какво ще ми струва?

Това е най-хубавата част 🙂 Ще получиш таргетирана реклама напълно безплатно за период от 6 месеца. След този период видеото ти ще остане на сайта на kak.bg и ще можеш да продължиш да се възползваш от вече натрупаните връзки.

След изтичане на безплатния 6 месечен период платената реклама на твоята публикация ще бъде спряна. Благодарение на добре направената оптимизация обаче видеото ти ще продължи да се радва на завиден органичен трафик.

Какво съдържание търсим?

Както вече споменахме за нас най-важно е качественото и практически насочено съдържание. То трябва да помага за решаването на даден проблем и да бъде полезно за посетителите. Колкото по-конкретна и фокусирана е вашата статия, толкова по-добре – така ще избегнем генерализирането и общите приказки.

Да започваме работа 🙂

Ако имаш желание да заснемеш видео или вече имаш готово, пиши ни на kak@kak.bg.