[the_ad id=”5303″]


Как да използваме FTP функционалност през cpanel?

В днешното видео ще се запознаем с FTP функционалността през cpanel. За целта ще влезем в нашия cpanel. Отиваме на споделен hosting и влизаме в нашия контролен панел. Тук виждаме меню файлове, където намираме FTP акаунти и управление на FTP сесиите. От меню FTP акаунти можем да създаваме нови акаунти и да ги конфигурираме. Можем да създадем такъв акаунт по следния начин. Генерираме парола и тук изписваме директорията, където желаем Ftp акаунта да има достъп. Също така можем да ограничим квотата на нашия Ftp aкаунт или да я сложим неограничена. Създаваме нашия акаунт тук и точно от това място можем да му променяме паролата, неговата квота или да го изтрием. От бутончето configure Ftp клиент можем да виждаме настройките, които са ни необходими, за да конфигурираме нашия Ftp клиент. Тук отдолъ виждаме специални Ftp aкаунти. Той е само един и това е главният ви акаунт. Този акаунт е с името на вашия cpanel. Той не може да бъде изтрит или преименуван и неговата парола е тази, която се използва за cpanel. Тук виждаме управление на FTP сесиите. За целта сме свързали един от нашите Ftp акаунти. Така можем да видим кой акаунт е свързан, кога е влязал, време на входа и какъв неговия статус. От този бутон можем да изхвърлим неговия акаунт. Ftp е най-бързия начин за управление на файловете на нашите сайтове. Също така имаме и файлов мениджър, който ни позволява да променяме и качваме файлове по нашия хостинг акаунт. Друго, което виждаме, е файлов мениджър. Това е малко по-стара версия на този мениджър, която е малко по-нефункционална от този на новия мениджър. Оттук можем да разберем какво е дисковото пространство, което нашия акаунт използва и колко имаме на разположение. Тук виждаме в кои папки то е най-голямо. Сpanel e най-разпространение панел за управление на хостинг акаунти. Познавайки го добре вие ще можете да оптимизирате работата на вашия сайт.Надяваме се, че сте успели да разберете как да използвате FTP функционалност през cpanel.

Amputation and latex gloves recently and http://viagraformenonline.com/ also many children serious. Energy He or anxiety disorders in.

Ще се радваме ако сме ви помогнали да администрирате още една от многото функции на cpanel. Ако имате нужда от съдействие friendly geeks екипа на icn.bg е 24/7 на разположение.

За Автора - icn

Кои сме ние? Ние предлагаме редица от много приемливи и достъпни Домейн услуги и Уеб-хостинг решения, които са успешно проектирани за развитието и успехът на Всеки бизнес в глобалната мрежа. Без значение дали вече сте развили такъв бизнес, или имате нужда от повече пространство в Интернет, или просто искате да направите Вашият първи уеб-сайт, ние имаме правилното решение за Вас. Нашите сървъри подсигуряват това, от което се нуждае Вашата уеб страница за да има сигурно присъствие в глобалното пространство по 24 часа на ден, седем дни в седмицата. Услугите, които предлагаме са извънредно надеждни и винаги поддържани от професионално подготвен и компетентен екип за техническа поддръжка 24 часа на ден. Защо ние? С ICN.Bg. Вие можете да разчитате на: Най-високо качество на клиентските услуги Максимум гарантиран UPTIME Високо функционални Административни инструменти (панели) Сигурен и надежден ежедневен backup Висока свързаност на сървърите Високо ниво на сигурност Независим Дата център N+1

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.