[the_ad id=”5303″]


Видеото ще ви покаже как лесно и бързо да инсталираме нашия WordPress през Softaculous. В контролния панел на ICN.Bg ще откриете меню, от което можете конфигурирате и инсталирате само за няколко минути WordPress.

Първото нещо което трябва да направите е да влезете във вашия контролен панел. След това слизате надолу до Softaculous app installer. Чрез него можете да инсталирате бързо и лесно много приложения като днес ще се спрев върху инсталацията на wordpress.

Кликнете върху иконата на wordpress след това натиснете бутона install:

  • choose domain – от тук избираме за кой домейн искаме инсталацията
  • in directory – оставяме празно място, за да се инсталира в главната директория на домейна
  • site name – задаваме името на нашия блог
  • admin username – избираме си потребителско име
  • admin password – избираме парола
  • choose language – избираме език
  • select theme – можем да си изберем инсталация с някоя от безплатните теми
  • email installation details to – посочваме администраторски мейл
  • натискаме бутона install

Надяваме се, че нашето видео ви е било полезно и вече имате инсталирана версия на wordpress. Ако имате нужда от съдействие friendly geeks екипа на icn.bg е 24/7 на разположение.

За Автора - icn

Кои сме ние? Ние предлагаме редица от много приемливи и достъпни Домейн услуги и Уеб-хостинг решения, които са успешно проектирани за развитието и успехът на Всеки бизнес в глобалната мрежа. Без значение дали вече сте развили такъв бизнес, или имате нужда от повече пространство в Интернет, или просто искате да направите Вашият първи уеб-сайт, ние имаме правилното решение за Вас. Нашите сървъри подсигуряват това, от което се нуждае Вашата уеб страница за да има сигурно присъствие в глобалното пространство по 24 часа на ден, седем дни в седмицата. Услугите, които предлагаме са извънредно надеждни и винаги поддържани от професионално подготвен и компетентен екип за техническа поддръжка 24 часа на ден. Защо ние? С ICN.Bg. Вие можете да разчитате на: Най-високо качество на клиентските услуги Максимум гарантиран UPTIME Високо функционални Административни инструменти (панели) Сигурен и надежден ежедневен backup Висока свързаност на сървърите Високо ниво на сигурност Независим Дата център N+1

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.