logo

Какви са изискванията за кандидатстване за европейско финансиране?

Често хората се оплакват, че европейските проекти имат прекалено много изисквания за документи които трябва да набавите, за да ги получите. Какво се случва когато отидете в банката? Понякога ви изискват дори и повече документи. Разликата е, че парите на банката ги връщате дори с лихва, а европейските пари са безвъзмездни.

Ако имате допълнителни въпроси относно европейските фондове можете да се консултирате с нашия експерт Таня Илева.

 

За Автора - Таня Илиева

Ако имате бизнес или искате да стартирате бизнес, моята мисия е да ви покажа най-краткия път до европейското финансиране и да преведа за вас на разбираем език възможностите да получите пари за своите идеи. За мен е важно да подпомагам бизнеса и бъда неговото свързващо звено с европейските програми. Аз ви предлагам – персонална консултация, подготовка и управление на вашите успешни проекти. Вече 17 години работя в сферата на проектното финансиране като консултант в разработване и управление на проекти за бизнеса и администрацията. Оценител съм в 15 европейските програми, оценила съм над 1500 проекта на обща стойност над 150 000 000 евро. Притежавам 7-годишен опит като финансов контрольор и одобрявам разходи, извършени по проекти от бизнеса и администрацията. Одобрила съм разходи за над 10 000 000 евро в 200 международни проекта. В момента съм главен консултант към Секретарията на Програма УРБАКТ към Европейската Комисия в Париж и отговарям за оценка на проекти, които касаят развитието на малкия и среден бизнес, научните изследвания, иновациите, икономика базирана на знанието в целия Европейски съюз.

4 Comments

  • Angel June 29, 2016 at 6:48 am

    Здравейте, г-жо Илиева! Имам няколко въпроса относновъзможността за финансиране на един мой бизнес проект.Може ли да ми дадете ваш email за да ви ги изпратя лично. Благодаря!

    • Георги Михов June 30, 2016 at 7:53 am

      Здравейте, можете да се свържете с нашия експерт Таня Илиева на e-mail – office@tanya.bg

      Пожелаваме ви успех с вашето ново начинание 🙂

  • марияна маринова August 28, 2016 at 9:06 am

    Здравейте бих искала конкретна информация за необходими документи и връзка с Таня Илиева благодаря

    • Георги Михов August 31, 2016 at 12:02 pm

      Здравейте, всички контакти на Таня Илиева можете да откриете на сайта tanya.bg

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.