Как да сготвим фритита с боб и наденица?
Сега ще ви покажа интерпретация на тема най-лесното ястие на света. Това е фритита с боб и наденица. То е вкусно италианско ястие. За да сготвим една вкусна фритата с боб и наденица, ще са ни нужни следните продукти: яйца, които са основния продукт, лук, чушка, боб и сурова наденица. Ще завършим с кубчета кашкавал. Ако искаме ястието ни да ухае още по-приятно ще добавим и Maggie уни сос.
Начин на приготвяне на фритита с боб и наденица
За да приготвим една вкусна фритита с боб и наденица, първо в загретия тиган ще сложим зехтин, нарязан лук и ще ги залея с гореща вода. Водата на лука извря и започна леко да се камелиризира. Сега ще увелича температурата и
ще добавя чушките и надениците. Докато наденицата се готви, ще разбъркам яйцата Ще сложа маги уни сос. Добавям боба и разбърквам.Ще намаля огъня и ще сипя яйцата. Оставам на умерена температура и отгоре слагам купчета кашкавал. Фритата е готова да влезе във фурната, когато се захване яйцето по краищата на тигана и видите съвсем лек розов загар. Течността е само по повърхността на фритата. Загряла съм фурната на горен релутант- около 200 градуса. Ще оставя леко отворена вратата на фурната и ще сложа тигана на горното ниво така че да се подава дръжката на тигана.
No Comments