Как да си направим свински ребърца на барбекю?
Необходими продукти
Днес ще приготвим свински ребърца на барбекю. Необходими са ни свински ребърца, пресен лук, мащерка, скилитка чесън, балсамов оцет, мед, зехтин и маги апетит подправка за барбекю.
Начин на приготвяне на свински ребърца на барбекю
Всички тези продукти ще забъркам с ребърцата и ще ги сложа за два часа в хладилника, за да се мариноват. Прибавяме лука и настъргваме листенцата на мащерката. Добавяме балсамовия оцет, зехтина и няколко лъжици маги апетит. Ще сложа скилитка нарязан чесън и люта чушка. Ще омеша добре всички съставки в месото, ще го завия с фолио и ще го сложа в хладилника за най-малко два часа. Ще увия всяко парченце във фолио и ще ги сложа в предварително загрята фурна на 180/190 градуса. След това ще имаме едни крехки ребърца, които можем да запечем на грил тиган. След като ребърцата са са се задушили във фолиото, ги слагаме на грил тигана или барбекюто. Ще ги запека по 2/ 3 минути от двете страни.
No Comments