agleu

Как да си направим прическа Кантис от сойка присмехулка?

Здравейте. Казвам се Зори и искам да ви представя моя вариант на плитката на Катнис Евърдийн в Сойка Присмехулка.
Първо разделям косата си на две части. Плитката ми ще се движи отляво- надясно. Затова по-голямата част от косата е в лявата част на главата. Отделям секцията, която няма да сплитам и я защипвам с щипка.

Започвам обикновена странична френска плитка. Съветвам ги да направите подобна плитка на следващия ден след измиването на косата ви. След като сплетох цялата коса от короната на главата ми, продължавам надолу в обикновена плитка. Желателно би било да бъдат само няколко сплитания, за да мога да я фиксирам. Продължавам с другата секция коса. Първо отдлелям бритона. Отново сплитам странична френска плитка с останалата част от косата. Надолу сплитам обикновена плитка. Сега е време да съединя двете части. За помощта използвам малко прозрачно ластиче. В долната част на косата можете да направите обикновена плитка или риба кост. Това, което избирам аз, е огледална риба кост. Първо разплитам косата. При този вид прическа вместо да слагаме кичурите коса горе, ще ги слагаме отдолу, в противоположната страна. Интересното при нея е,че резултатът не се вижда веднага и може да ви се струва, че не се получава нищо. Имайте търпение: резултатът си заслужава.

След като съм сплела косата докрай, я фиксирам с малко ластиче, а помощното ластиче, което поставихме в началото, ще го отрежа. Следва стилизиране на предните кичури на косата и бритона. Така нашата прическа е готова.

Ако това видео ви е било интересно препоръчваме ви да разгледате всички видеа на agleu 🙂

За Автора - agleu

Привет, аз съм Зори. Моята страст е ученето на нови неща - знания и умения, които искам да споделя с Вас, защото "Sharing is caring" . На вас благодаря Ви за споделеното време, за това, че натискате бутона "харесвам" и за коментарите под всяко видео.

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.