Регистрация в bet365

Почитателите на Bet365 се увеличват с всяка минута. Това никак не е случайно, тъй като букмейкъра непрестанно се стреми към предлагането на конкурентни условия за добри печалби на играчите и максимално забавление. Този гигант сред букмейкърите не може да си позволи да разочарова настоящите и бъдещите си фенове, тъй като конкуренцията е смазваща.

От известно време Bet365 регистрация може да се направи  напълно легално на българския пазар и е свободно достъпен за играчите от България. Всеки фен може да регистрира своя сметка от територията на страната и при това да бъде финансиран под формата на първоначален бонус за своята регистрация. Вашият интернет доставчик вече няма право да ви забранява достъпа до официалния сайт на компанията. Тези ограничителни филтри бяха свалени още при получаването на лиценз на Bet365 за България.

Не е никак сложно да направите нова регистрация в сайта на Bet365. Това определено е на нивото на всеки прохождащ в света на залаганията играч. Достатъчно е да спазите последователността на отделните действия, която ще ви споделим.

Първи стъпки в bet365

1. Първо трябва да влезете в официалния сайт от директен линк.

2. Когато се покаже бутон „Заложи“, кликнете върху него и веднага ще бъдете пренасочени към главното меню.

3. След като вече сте в менюто, изберете опцията „Регистрация“.

Веднага ще се отвори страничка, в която е задължително да попълните личните си данни. Имайте предвид, че от подробно и правилно попълнените данни в този онлайн формуляр зависи безпроблемното залгане и получаване на спечелени суми от последващите игри и непрестанни бонуси.

Спечелете бонус до 100 лева

След като сте въвели цялата информация коректно, ще получите имейл, който в подробности ще ви обясни как можете да получите първоначалния си 100% бонус, който е на стойност до 100 лв, придружен от бонус код. Използването на опцията 100% начален бонус не е абсолютно задължително, сами ще вземете решение дали ще се възползвате от него.

След като сте приключили успешно с регистрацията в сайта на Bet365, ще трябва да посочите как желаете да става разполащането и депозирането на сумите. Разбира се, может да направите това уточнение и на по-късен етап, но е добре да сте го направили преди да дойде време да оперирате с финансовите средства.

Ако сте твърдо решени да вземете начлания си бонус, ще се наложи да влезете в раздел „Клиенти“, където да изберете “Въведете Код на Офертата”. След като кликнете там, от вас ще се изисква да напишете получения от имейла код. Важен момент за одобряването на бонуса е квалифициращия депозит, който може да е минимум 10 лв.

Активирането на началния бону с получения код може да се осъществи в рамкита на 7 дена след депозита. Правилото, за да получите бонуса си е да изиграете депозираните от вас пари и на тяхно място ще дойдат още толкова. Друго условие е да заложите на среща която е с коефициет не по-нисък от 1.5.

Може да свалите приложението на Android и Iphone Bet365 mobile app

Веднъж изпълнили условията, можете да разчитате на обещания бонус.

За Автора - Георги Михов

No Comments

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.